Dan Negru, robot de 216.000 de euro. Ce va face cu el e incredibil

Dan Negru, robot de 216.000 de euro. Ce va face cu el e incredibil Sursa: arhiva EVZ

Dan Negru a început filmările pentru „The Floor”, un show care poartă semnătura lui John de Mol, creatorul „Big Brother”. Noutatea este că va avea un asistat robot.

Dan Negru a păşit deja în platoul „The Floor”, construit special şi oferă mai multe detalii de la filmări. Castingul pentru show este încă în desfășurare. Noutatea emisiunii este că prezentatorul va avea un asistent robot.

„Pe lângă podeaua care e un ingredient tehnic aparte lansăm şi o premieră în TV. Voi avea primul asistent TV robot, o cameră de filmat robot independentă”, a declarat Dan Negru

Dan Negru, despre lansarea primului robot într-un platou TV

Dan Negru va prezenta noua emisiune de la Kanal D cu un asistent robot de 216.000 de euro. Tot el spune că este primul care lansează un robot pe un platou de filmare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Acum vreo 20 de ani am lansat primele asistente TV în piaţă, în programele mele de atunci. Acum e vremea să lansez şi primul robot într-un platou de TV. Copiii mei vor fi obişnuiţi cu aşa ceva peste ani de zile. Nouă ni se pare azi ceva uimitor”, a mai dezvăluit Dan Negru.

The Floor este o premieră în televiziunea din România. Kanal D a plătit aproape un sfert de milion de euro pentru acest robot.

Dan Negru are un robot asistent

„Cel mai modern quiz din Europa vine în România, la Kanal D! Detaliile tehnice ale acestui concurs sunt extraordinare, pe lânga o podea impresionanta, care face parte din acest format, lansăm şi o premieră în TV, voi avea primul asistent TV robot, o cameră de filmat robotică.  In emisiune vor fi concurenţi veniti din toată ţara, oameni cu meserii diferite, caractere diferite, o Românie în miniatură. Abia aştept să îi cunosc!”, a spus Dan Negru chiar din culisele celui mai aşteptat quiz.

Dan Negru a mai anunțat că „în emisiune vor fi concurenți veniti din toată ţara. Oameni cu meserii diferite, caractere diferite, o Românie în miniatură. Abia aştept să îi cunosc”.

Marele premiu este 50.000 de lei

Noul quiz propus de Dan Negru telespectatorilor se desfășoară pe o podea LED gigantică, unde 49 de concurenți se duelează în cunoștințe din tot atâtea domenii, iar la final, câștigătorul va intra în posesia premiului de 50.000 de lei. Jocul complet are patru ediții de emisiune, iar la capătul fiecăreia va exista un câștigător al unui premiu de 5.000 de lei.

„Nu e doar Negru aici. Un format TV e ca un munte, sunt mulţi versanţi care-l formează. Dacă unul lipseşte, e deal, nu e munte. Mă bucur însă ca suntem împreună după atât de mulţi ani. Anii ăştia au fost plini de succes TV. Nu viaţa lungă contează, ci reușitele din ea”, a mai spus prezentatorul TV.