Evenimentul Zilei > Monden > Dan Bittman, schimbare radicală de imagine. Ce intervenţie estetică şi-a făcut artistul. FOTO
Dan Bittman, schimbare radicală de imagine. Ce intervenţie estetică şi-a făcut artistul. FOTO

Dan Bittman, schimbare radicală de imagine. Ce intervenţie estetică şi-a făcut artistul. FOTO

Dan Bittman fiind foarte activ în lumea muzicii, a decis să nu lase ca anii să-şi pună amprenta. Aşa că a decis să-şi facă implant de păr în Turcia.

Dan Bittman s-ar fi dus în secret, în Turcia, pentru această intervenție estetică. Deși astfel de operații au devenit obișnuite și la noi, aproximativ la același preț, artistul, în vârstă de 57 de ani, a preferat o clinică de profil din Turcia, cel mai probabil pentru discreție, scrie Libertatea.

Deși nu era vizibil că ar fi avut probleme cu podoaba capilară, solistul, recunoscut pentru atenția ce o acordă imaginii sale, nu a așteptat până în ultimul stadiu al calviției și a considerat că e momentul potrivit să urmeze acest procedeu acum, mai notează sursa menţionată.

Artistul a purtat fes tot timpul, în ultimele zile

În ultimele zile, după intervenție, Dan Bittman nu s-a mai afișat cu podoaba capilară la vedere, întrucât trece prin transformări vizibile, acum. Mai exact, după cum se vede și în fotografii, artistul a purtat fes , iar acum este tuns foarte scurt, așa cum este procedura, după o astfel de intervenție.

Bărbaţii care şi-au făcut implant de păr

Dan Bittman nu este singurul bărbat care a apelat la această operaţie. Cătălin Botezatu, tensimenul Adrian Ungur, Cătălin Măruță, Mihai Trăistariu, Sorin Brotnei, Ștefan Stan ori Cornel Păsat se numără printre cei ce ș i-au făcut această intervenție estetică, mai notează Libertatea.