Evenimentul Zilei > Politica > Dan Barna se apără. Nu există tensiuni între premier și miniștrii USR-PLUS
Dan Barna se apără. Nu există tensiuni între premier și miniștrii USR-PLUS

Dan Barna se apără. Nu există tensiuni între premier și miniștrii USR-PLUS

Dan Barna se apără. Vicepremierul Dan Barna a declarat, miercuri, că nu există tensiuni între premierul Florin Cîţu şi miniştrii USR PLUS, ci discuţii "fireşti" pentru a se găsi cele mai bune formule.

Dan Barna se apără. Vicepremierul Dan Barna a declarat, miercuri, că nu există tensiuni între premierul Florin Cîţu şi miniştrii USR PLUS, ci discuţii „fireşti” pentru a se găsi cele mai bune formule.

„Resping această speculaţie foarte clar. Sunt discuţii pe care le avem între noi, miniştri din oricare din partidele din coaliţie. Sunt discuţiile fireşti legate de a găsi cele mai bune formule de buget sau de decizie de policy pe celelalte teme. Este un lucru firesc. Nu există tensiuni, citez, diverse năzbâtii despre sabotaje imaginare şi alte lucruri, nu au nicio legătură cu realitatea”, a afirmat Barna.

Potrivit acestuia, în Guvern este un dialog „foarte corect”. „Avem un dialog foarte corect”, a afirmat vicepremierul, după ce s-a imunizat cu a doua doză de vaccin anti-COVID la Centrul de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila”

Dan Barna se apără. Nu există tensiuni între premier și miniștrii USR-PLUS.