Evenimentul Zilei > Social > Dacian Cioloș a fost „PREMIAT” de MITROPOLITUL CLUJULUI
Dacian Cioloș a fost „PREMIAT” de MITROPOLITUL CLUJULUI

Dacian Cioloș a fost „PREMIAT” de MITROPOLITUL CLUJULUI

Dacian Cioloș, fost prim-ministru al României, a obținut o distincție și o diplomă din partea Mitropolitului Clujului, cu ocazia resfințirii bisericii „Sfântul Apostol Toma din Cluj-Napoca”.

Mitropolitul Clujului le-a oferit duminică, 22 aprilie, distincții și diplome binefăcătorilor cu ocazia resfințirii bisericii „Sfântul Apostol Toma din Cluj-Napoca”.Printre ”binefăcători” se numără Dacian Cioloș, Vasile Dîncu sau fostul chestor de poliție Virgil Ardelean, zis și ”Vulpea”, scrie Gazeta de Cluj.

Duminică, după Sfânta Liturghie, ctitorii și binefăcătorii au primit din partea Mitropolitului Clujului distincții și diplome de aleasă cinstire. Fostului premier, Dacian Cioloș, i-a fost conferita „Crucea Transilvană pentru mireni”, cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Clujului, iar distincția „Ordinul Sfinților Martiri Năsăudeni”, a fost oferită generalului Virgil Ardelean, scrie sursa citată.

Despre Dacian au circulat informaţii că ar fi nepotul lui Virgil Ardelean zis Vulpea. Fostul premier nu a negat niciodată aceste informaţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.