Evenimentul Zilei > Politica > Dacian Cioloș se declară NEMULȚUMIT de PROPRIA activitate în fruntea GUVERNULUI: „Nu mi-aş da notă, dar nu sunt mulţumit!”
Dacian Cioloș se declară NEMULȚUMIT de PROPRIA activitate în fruntea GUVERNULUI: „Nu mi-aş da notă, dar nu sunt mulţumit!”

Dacian Cioloș se declară NEMULȚUMIT de PROPRIA activitate în fruntea GUVERNULUI: „Nu mi-aş da notă, dar nu sunt mulţumit!”

Premierul Dacian Cioloș, invitat joi seară la Realitatea TV, a făcut o serie de declarații referitoare la mandatul său de până acum în fruntea Guvernului.

Cioloș s-a declarat nemulțumit de activitatea sa la conducerea executivului din cele 11 luni, susținând că ar fi putut face mai multe lucruri. 

"Nu mi-aş da notă, dar nu sunt mulţumit, în sensul în care am fi putut face, probabil, multe lucruri, am învăţat multe pe parcurs, însă am şi mişcat lucruri. Cred că mulţumiţi sunt doar leneşii şi proştii. A fost un an special. Mi s-a cerut să fac un guvern independent în 5 zile", a precizat Cioloș. 

Întrebat despre cei 11 miniștri care au plecat din Guvern, acesta a transmis că a schimbat doar oamenii care nu se pliau pe funcție. 

"Nu am avut o resursă de oameni. Când am constatat că unii oameni nu se potrivesc, am considerat că lucrurile trebuie să meargă bine şi i-am schimbat. Chiar dacă de la unii oameni aşteptam mai mult decât au dat, sunt conştient că şi unii oameni aşteptau mai mult de la mine", a afirmat premierul.