Evenimentul ZileiPoliticaDacian Cioloș, arătat cu degetul. Este creația „serviciilor”. Ce a făcut pentru România?

Dacian Cioloș, arătat cu degetul. Este creația „serviciilor”. Ce a făcut pentru România?

Dacian Cioloș, arătat cu degetul. Este creația „serviciilor”. Ce a făcut pentru România?
Mihail Neamțu a lansat un atac direct asupra fostului premier, care poate să ajungă din nou la Palatul Victoria.
Mihail Neamțu, vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP), a lansat, astăzi, un atac la Dacian Cioloș. El contestă variana „Cioloș, premier”, propusă de alianța USR-Plus. Neamțu a afirmat că această soluție este un fel de ciorbă reîncălzită și fără niciun orizont
„Oameni noi în politică…” Asta auzim zilnic. În 2016, când domnul Cioloș era premier cu sprijinul PSD și Alina Gorghiu „lider” al liberalilor, Stânga a bătut partidele de Dreapta. Acum, niște băieți neterminați din USR-PLUS încearcă aceeași manevră de succes: reîncălzesc un consommé expirat și speră ca alegătorii români să se năpustească asupra ofertei globaliste”, a scris Mihail Neamțu, luni, pe contul de Facebook. El și-a continuat atacul la adresa fostului premier, despre care a mai spus că este creația unor oameni din „servicii”.
„Ce a făcut domnul Cioloș pentru România?”
„Ce ne oferă, azi, domnul Cioloș, în plus, față de 2016? Știm că lucrează fără rușine pentru interesele Franței și pentru președintele Macron și știm că este creația politică a lui Virgil Ardelean, zis „Vulpea“, unul dintre foștii șefi ai direcției de informații a ministerului de Interne.
Ce a făcut domnul Cioloș pentru România, de când câștigă 7.000 de euro pe lună, ca europarlamentar?

Niște poze și cam atât. Desigur, domnul Cioloș are încă nucleul său dur de fanatici, dar și acesta se topește ca zăpada în aprilie. Dacă USR dorește să defileze cu el pe post de premier, eu zic să nu-i deranjăm”, a scris Mihail Neamțu.

Dădea cu Barna de pământ în vară
Un adversar declarat al USR, Neamțu lansa un atac dur la adresa președintelui Dan Barna, în vară. „Aventurierii politici conduşi de Barna fac praf şansele dreptei de a o bate pe Firea. Este incredibil. Barna, aceasta nulitate, groparul absolut.
Atât al USR, cât şi al dreptei. Cum e cu putinţă ca această nulitate absolută când noi ne toceam coatele pe la universităţile străine, Barna făcea dealuri cu baronii PSD sau PNL. Făcea bani pe schema aceasta a fondurilor europene. Făcea bani ducându-şi ba soţia ba sora pe coclauri europene pe banii dvs”, scria vicepreședintele PMP.

Accesează: