Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMURĂTOR! Ce le-a zic MEDICILOR Ionela Prodan înainte să MOARĂ: „Să îmi băgați ceva în perfuzii, vreau să…”
CUTREMURĂTOR! Ce le-a zic MEDICILOR Ionela Prodan înainte să MOARĂ: „Să îmi băgați ceva în perfuzii, vreau să…”

CUTREMURĂTOR! Ce le-a zic MEDICILOR Ionela Prodan înainte să MOARĂ: „Să îmi băgați ceva în perfuzii, vreau să…”

Ionela Prodan a murit, pe 16 aprile, la Spitalul Elias din București din cauza unui cancer nemilos la pancreas. Artista s-a luptat cu boala până în ultimul moment.

Surse din spital au dezvăluit că mama Anamariei Prodan s-a luptat până în ultima clipă. Ultimele cuvinte ale regretatei artiste i-au emoționat și pe medici. Cântăreața i-a implorat pe doctori să o țină în viață.

„Avea momente când era semiconștientă, însă își revenea rapid. Poate tocmai de aceea și spera într-o vindecare. Lua medicamentele conștiincioasă și nu spunea nici măcar un cuvințel când i se puneau perfuzii din oră în oră! Se agăța de orice pentru a trăi. Cu trei zile înainte de a închide ochii pentru totdeauna, ba chiar cu o oră înainte de a-i ceda organismul și de a nu mai putea comunica deloc, s-a uitat la doctor și i-a zis ceva de genul acesta: «Să îmi băgați ceva în perfuziile alea. Vreau să trăiesc!»”, spun surse de la Spitalul Elias., citate de Cancan.ro. 

Ea a fost înmormântată, joi (19 aprilie), la Cimitirul Bellu din București. După ce coșciugul cu trupul Ionelei Prodan a fost depus în locul în care își va dormi somnul de veci, toți membrii familiei și prietenii apropiați au mers la pomana ce a avut loc la restaurantul Premier Palace. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.