Evenimentul Zilei > Social > Cutremurător: Încă un „Dincă”, în Capitală! Cum își pescuia victimele cu mașina
Cutremurător: Încă un „Dincă”, în Capitală! Cum își pescuia victimele cu mașina

Cutremurător: Încă un „Dincă”, în Capitală! Cum își pescuia victimele cu mașina

Crimele de la Caracal au readus în memorie și alte atrocități comise de indivizi asemănători cu Gheorghe Dincă.

Un caz asemănător a fost Nicolae Pascu, un fost taximetrist din București. Acesta s-a născut pe 30 martie 1948. A terminat șapte clase, apoi a urmat cursurile școlii de maeștri-tehnicieni, de unde a fost exmatriculat.

Pascu a fost căsătorit și are trei copii, unul rezultat în urma unei relații de concubinaj. La fel ca Dincă, și el a lucrat ca taximetrist. În această calitate, își alegea  victimele din rândul unor femei tinere și frumoase, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani.

Bucureșteanul se folosea tot mașina de proprie și avea același mod de operare: bloca portiera mașinii, ataca victimele cu o șurubelniță și le ducea de câmp, unde le viola și apoi le omora.

Pascu a comis prima crimă târziu, la 42 de ani. Dar în perioada august-septembrie 1990, el avea, deja, trei victime la activ. În momentul în care a fost capturat, criminalul bucureștean a declarat: „Vă spun sincer, nu mi-a trecut niciodată prin cap să le omor, doar le ademeneam, le prosteam și, în loc să plătească 150 de lei cursa, întrețineam relații sexuale cu ele.”

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: