Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur la Kanal D! Vedetă de la „Bravo, ai stil!”, pe făraș! O chema pe mama când avea probleme
Cutremur la Kanal D! Vedetă de la „Bravo, ai stil!”, pe făraș! O chema pe mama când avea probleme

Cutremur la Kanal D! Vedetă de la „Bravo, ai stil!”, pe făraș! O chema pe mama când avea probleme

Una dintre cele mai frumoase fete de la „Bravo, ai stil” a fost dată afară!

Este vorba despre Calina, nepoata lui Petre Roman și fiica designerului Catinca Roman.

Concurenta avea mari șanse să câștige concursul, dar a fost concediată din cauză că avea prea multe fițe. Mai mult, după certurile cu celelalte concurente, o chema pe mami pe platou, să-i rezvole problemele.

„Sursele noastre ne-au dezvăluit faptul că aceasta a fost protagonista mai multor momente tensionate și de fiecare dată Calina nu ezita să se fălească cu celebritatea mamei ei(….)

Asta până recent, când după o ceartă mostru și amenințări repetate că se va retrage din competiție, producătorii emisiunii de la Kanal D n-au mai stat pe gânduri și au decis să-i rupă contractul și să o lase pe aceasta să părăsească competiția

<<Calina era foarte plină de ea. După fiecare ceartă își chema mama la platou. Catinca venea, dar în afară să stea pe o canapea nu făcea nimic altceva. A tot amenințat că ea pleacă din competiție. Asta până când staff-ul n-a mai suportat fițele și au lăsat-o să plece. Păcat de ea că era una dintre candidatele la marele premiu, dar se pare că nu știe să piardă cu demnitate>>”, susțin sursele CanCan.

S-a aflat totul! Câți bani primesc concurentele Bravo, ai stil! Celebrities

În cadrul emisiunii nu au apărut doar persoane noi, ci și vedete. Pentru apariția în cadrul emisiunii de la Kanal D acestea primesc o sumă frumoasă de bani.

Sezonul acesta apar deja în cadrul emisiunii și personalități cunoscute din România, Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase și Maria Ilioiu.

Câți bani primesc

Cele amintite mai sus primesc, primesc, potrivit Libertatea.ro, onorarii care se încadrează 500 și 1000 de euro săptămânal. Iar dacă în trecut, concurentele beneficiau de sume care nu depășeau 2000 sau 3000 de euro pe lună, situația se prezintă puțin mai diferit acum.

Acestea și-au negociat cu producătorii, individual, salariul pe care îl încasează în urma apariției lor și din acest motiv, tratamentul lor este cumva diferențial. Mai mult, dat fiind faptul că anumite vedete vor beneficia de mai mulți bani comparativ cu altele, ținutelor lor vor fi completate cu accesorii mai scumpe, prin urmare, vor cheltui mai mulți bani pentru a-și crea propriile vestimențații pentru show.

Emisiunea românească „Bravo, ai stil! Celebrities” este creată după modelul reality-show-ului My Style Rocks, concept insipirat dintr-un format de producție din Turcia. Emisiunea din România a fost difuzată pentru prima dată în România în august 2016 și a contribuit masiv la atragerea de public pe postul de televiziune Kanal D.

La sezonul cu numărul șase, adică cel din prezent, din juriu fac parte următorii: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Show-ul este prezentat de Ilinca Vandici.

Sursa: cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: