Divorț răsunător în lumea mondenă!

Ioana Picoş, cunoscuta actriță din serialele “La Bloc”, “Iubire şi onoare”, “Narcisa: Iubiri nelegiuite”, a decis să rupă relația cu soțul ei, Mihai Valentin. Actrița, cunoscută pentru rolurile jucate în seriale difuzate de Acasă TV și Antena 1, a introdus, la Judecătoria Sectorului 1 din București, o cerere care are ca obiect ” “divorț cu minori”, anunță cancan.ro.

Actrița și soțul ei, Valentin Mihai, au fost căsătoriți timp de 5 ani, ei având doi gemeni, Ioan şi Sava. Actrița Ioana Picoş, în vârstă de 33 de ani, și-a dorit mult o familie, ea devenind mamă în urmă cu aproximativ 2 ani, când aniversa 3 ani de căsătorie cu soțul ei , Mihai Făgădaru, care a fost cadru medical timp de 13 ani . Vedeta a povestit că în anul 2014 l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru, iar numai peste 3 săptămâni a acceptat să se căsătorească cu el.

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit Ioana Picoș, pentru o publicație din România.

Foto: protvplus.ro