Scandal la Primăria Curtea de Argeș. Viceprimarul și șeful piețelor s-au luat la harță. Video

Scandal la Primăria Curtea de Argeș. Viceprimarul și șeful piețelor s-au luat la harță. Video Sursa foto: captură video

La primăria din Curtea de Argeș a avut loc un incident tensionat, în care viceprimarul și șeful Serviciului Piețe au fost implicați într-un schimb dur de cuvinte și amenințări. Colegii aflați în încăpere au intervenit rapid pentru a preveni escaladarea conflictului într-o bătaie.

Protagoniștii scandalului de la Primăria Curtea de Argeș au fost viceprimarul orașului, Ștefan Dumitrache și șeful de la Serviciul Piețe, Ionel Păunescu. Totul a pornit de la niște neînțelegeri, care a dus apoi la un schimb aprins de replici.

Primăria Curtea de Argeș, ring de box pentru viceprimar și șeful piețelor

După un schimb de cuvinte aspre, conflictul dintre ei a escaladat prin insulte și amenințări, ajungând chiar la un schimb de îmbrânceli. Asta până ce colegii lor aflați în încăpere au intervenit să-i despartă.

Bătaie Curtea de Argeș

Sursa foto: captură video

Totul a avut loc în timpul discuțiilor referitoare la două proiecte controversate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nemulțumiți de desfășurarea ședinței, mai mulți cetățeni și consilieri locali au început să protesteze, cerând o transparență sporită și respectarea strictă a procedurilor legale, potrivit ziarulargeș.ro.

Bătaie între membrele PSD Cluj

Anul trecut, un incident asemănător cu cel de la Curtea de Argeș a avut loc între consilierii locali ai PSD Cluj. Numai că, de acea dată a fost vorba despre o bătaie între doamne.

Un consilier local PSD a ajuns atunci la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj cu o rană gravă la cap.

Anca Ciubăncan a acuzat că a fost agresată chiar în sediul PSD Cluj-Napoca, de către alte trei femei, printre care se numără Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj.

Consiliera locală le-ar fi atras atenția celor trei activiste ale PSD că fumează în interiorul sediului partidului, subliniind caracterul ilegal al acestei acțiuni.

S-a ales cu capul spart și cu câteva coaste rupte

Ulterior, a fost împinsă de una dintre cele trei, iar în timpul căderii, s-a lovit cu capul de asfalt.

„A ajuns la noi în data de 17 martie, ora 16.55 și a plecat cu ambulanța în data de 18 martie, ora 01.28, către un consult la neurochirurgie, neurologie, chirurgie toracică”, au declarat reprezentanții UPU.

Aceștia au mai spus că radiografia toracică efectuată consilierei Ciubăncan a evidențiat că are câteva coaste rupte.