Regina Elisabeta are mereu flacoane cu sânge în bagaje şi haine de culoare închisă

Familia regală, trebuie să aibă în vedere orice situaţie în aşa fel încât să nu se trezească la nevoie fără ele. Astfel, Regina Elisabeta trebuie să aibă mereu cu ea flacoane cu sânge în eventualitatea că ar avea nevoie urgentă de o transfuzie, o chestiune cel puţin macabră, ca şi haine de culoare închisă, ca la funeralii, în cazul în care ar putea deceda…

Chiar dacă ziua de naştere a Reginei este 21 aprilie, ea se sărbătoreşte mereu în a doua sâmbătă din iunie. Nici nu crezi când o priveşti… are 93 de ani iar tenul ei arată foarte bine. Mulţi cred că va trăi 113 ani şi ca asta se datorează stilului de viaţă impecabil şi al unei alimentaţii extrem se sănătoase.

Ce mănâncă  Regina Elisabeta a II-a

Potrivit Il Messaggero, dimineaţa serveşte micul dejun nu înainte de ora 9: Corn Flakes sau Special K, apoi fructe, de preferat prune, piersci sau fragi…mai riscă şi un ou fiert şi bea mult ceai.

La prânz, preferă  paste şi peşte cu verdeţuri, fără ulei sau cartofi, care nu-i plac. După amiaza somon afumat, prosciuto cu muştar, dar nu renunţă la ceai şi la dulciuri pe bază de ciocolată.
Seara, verdeţuri, peşte, budincă şi din nou fructe. Câteodată îşi permite un amestec pe bază de gin. După cum observăm mănâncă extrem de sănătos, uşor  şi poate fi o pildă de viaţă lungă pentru toţi.