Evenimentul ZileiActualitateCUPA ROMÂNIEI. FC Viitorul – Steaua, 0-1. „Roș-albaștrii” s-au calificat în semifinale, Reghecampf a bifat cea de-a treia victorie consecutivă

CUPA ROMÂNIEI. FC Viitorul – Steaua, 0-1. „Roș-albaștrii” s-au calificat în semifinale, Reghecampf a bifat cea de-a treia victorie consecutivă

CUPA ROMÂNIEI. FC Viitorul – Steaua, 0-1. „Roș-albaștrii” s-au calificat în semifinale, Reghecampf a bifat cea de-a treia victorie consecutivă
Steaua a câștigat la limită, scor 1-0, meciul jucat, joi, în „sferturile” Cupei României, în deplasare, cu FC Viitorul, și s-a calificat în penultimul act al competiției.

Steaua a învins-o din nou pe FC Viitorul, scor 1-0, într-o confruntare ce a avut loc, joi, la Ovidiu, în „sferturile” Cupei României. Golul marcat de Stanciu, în minutul 48, îi duce pe steliști în semifinalele Cuperi României, acolo unde se mai află Dinamo, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj. Steaua s-a impus din nou în fața Viitorului, după ce, luni, câștigase și în campionat, scor 1-0. Cu același scor învinseseră „militarii” și în turul campionatului, pe teren propriu.

Laurențiu Reghecampf a bifat cea de-a treia victorie consecutivă de la revenirea pe banca Stelei, după 2-0 cu CS „U” Craiova și 1-0 cu formația pregătită de Gheorghe Hagi.

„Cei de la Viitorul trebuie felicitați pentru jocul lor. Cred că echipa mai bună câștigă întotdeauna, iar în aceste două partide Steaua a fost mai bună. Cupa României e un bonus. Cel mai important lucru e să câștigăm campionatul și să mergem în grupele Ligii Campionilor”, a spus Laurențiu Reghecampf la Dolce Sport.

"Noi am jucat, am dominat, am avut ocazii, dar am întâlnit o echipă care a stat bine în teren. Portarul Stelei a făcut un meci foarte bun. Învăţăm din fiecare meci şi important e să creştem şi că am dominat Steaua în ambele meciuri. Am ratat 7.000 de ocazii, nu o dăm pe neşansă. Mai avem mult de muncă. Trebuia să marcăm 3-4 goluri, Steaua a dat două şuturi pe poartă. Nu poate să ne iasă totul din prima, dar suntem pe drumul cel bun. A existat o ofertă foarte bună, dar nu plec de la Viitorul", a spus Gheorghe Hagi, la Digi Sport.


Accesează: