Evenimentul ZileiVremeaCum va fi vremea joi, 26 noiembrie. Care sunt zonele cu temperaturi de primăvară

Cum va fi vremea joi, 26 noiembrie. Care sunt zonele cu temperaturi de primăvară

Cum va fi vremea joi, 26 noiembrie. Care sunt zonele cu temperaturi de primăvară
Meteorologii se așteaptă ca joi, 26 noiembrie, vremea să ofere temperaturi la valori normale pentru această perioadă, cu cer senin și vânt slab.

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au transmis prognoza meteo pentru joi, 26 noiembrie 2020 și, conform specialiștilor, vremea se va încadra în normalul termic al perioadei.

În această noapte, vremea în țară va fi rece, cu temperaturi minime cuprinse între -13 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 5 grade în zonele de pe litoral. Cerul va fi mai mult senin în regiunile de deal și la munte, iar în zonele de câmpie pe alocuri se va semnala nebulozitate joasă sau ceață care va fi asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat.

În București, vremea va fi rece, caracteristică acestei perioade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab, spre moderat. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade, mai scăzută, spre -4 grade, în zona preorășenească unde vor fi și condiții de ceață, după cum anunță ANM.

Vremea în cursul zilei

În cursul zilei de joi, vremea va fi rece dimineaţa în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele de câmpie, unde în prima parte a zilei și în orele nopții local se va semnala nebulozitate joasă și ceață. Ceața se va asocia trecător cu burniță sau cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime în cursul zilei se vor încadra, în general, între 4 și 12 grade, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 3 grade. Temperaturi mai scăzute vor fi în depresiuni, până în jurul a -14 grade în cele din estul Transilvaniei, dar și ușor mai ridicate pe litoral, de până la 5 grade.

În București, vremea va fi rece dimineaţa, însă pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin. Noaptea probabilitatea de nebulozitate joasă sau ceață va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10 …11 grade, iar cea minimă de -2 …0 grade. Se vor înregistra temperature mai scăzute în zona preorășenească, spre -4 grade.

 

 


Accesează: