Cum va continua concursul "Românii au talent"

Cum va continua concursul "Românii au talent"

Pro TV va difuza încă cinci emisiuni înregistrate în timpul preselecţiilor, iar cele trei semifinale şi finala vor fi transmise în direct.

Acrobaţie, dresaj, voci impresionante, dar şi idei cel puţin bizare de folosire a brandurilor autohtone îşi fac loc astăzi, de la ora 20.30, la Pro TV, în emisiunea "Românii au talent". Organizatorii sunt convinşi că şi selecţiile din cea de-a doua ediţie a emisiunii vor reuşi să adune un număr mare de telespectatori.

După un debut cu audienţe incredibile şi talente ce au provocat curiozităţi şi vii dezbateri, lumea showbizului aşteap tă să vadă cum va evolua "Românii au talent".

"În ediţiile următoare avem pregătite multe numere spectaculoase. Pe parcursul prese lecţiilor am găsit oameni extrem de talentaţi, dornici să-şi arate talentul lumii întregi, indiferent care este acesta. În ceea ce priveste audienţa show-ului mizăm pe dorinţa telespectatorilor de a se distra, de a trăi momente care să-i mişte şi să-i impresioneze", a spus Mona Segall, producător general.

Ne puteți urmări și pe Google News

Presa internaţională, despre talentul lui Narcis Ianău

Numele lui Narcis Iustin Ianău, talentatul tânăr de 16 ani cu voce de contratenor, a ajuns să circule, fulgerător, atât în ţară, cât şi peste hotare. O televiziune din Canada, CTV, a apreciat că "tânărul din România a detronat-o pe celebra Susan Boyle", iar site-ul "The globe and mail" spune, sub titlul "Un cântăreţ adolescent surprinde cu o voce uriaşă", că versiunea românească a "Britain’s Got Talent" a descoperit un star de operă care nu a luat niciodată o lecţie de canto.

Şi jurnalul "La Repubblica" din Italia vorbeşte despre talentul lui Narcis care "cu vocea sa de soprană a surprins cu interpretarea unei arii din Giacomo Puccini: O mio babbino caro", dar şi despre au di enţarecord obţinută de Pro TV.

<object height="300" width="420"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTI4MTk=" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTI4MTk=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400"></embed></object> Vezi mai multe pe Romanii au talent

Juriu fără cuvinte

Cea de-a doua ediţie aduce numere de acro baţie, dresaj, dar şi interpretări extraordinare ce a lăsat juriul fără cuvinte. Unii concurenţi s-au bu curat de aplauze, iar alţii au provocat hohote de râs. REGULAMENT

Pregătiri şi repetiţii pentru semifinalişti

  • PRESELECŢIA. Preselecţia a durat şase luni, a inclus 20 de spectacole în teatre din cinci oraşe mari ale ţării. Au rezultat şase emisiuni înregistrate, fiecare fiind difuzată în serile de vineri, începând de săptămâna trecută.
  • SEMIFINALE. Cei 48 de semifina lişti vor fi prezentaţi în cea de-a şa sea emisiune înregistrată. Cele trei semifinale (în fiecare vor participa câte 16 concurenţi) vor fi transmise în direct.
  • FINALA. În finală (9 aprilie 2011, transmisiune live) vor rămâne 12 concurenţi, aleşi de juriu şi de public. Spectacolul, cu public, va avea loc în Studiourile Mediapro.
  • CÂŞTIGĂTORUL. Marele câştigător va fi ales de public, prin SMS.
  • TRAINING. Concurenţii prezenţi în ediţiile înregistrate nu s-au bucurat de vreo pregătire asigurată de Pro TV, dar semifinaliştii vor avea parte de o pregătire specială şi o serie de repetiţii pentru show-ul live. De asemenea, li se vor asigura transportul, cazarea şi masa.
  • MARELE PREMIU. Constă din 120.000 de euro, sumă oferită de Cosmote. Există şi şansa unor contracte ce pot apărea e pe parcursul concursului.