Evenimentul Zilei > Horoscop > Polonezii naționalizează presa. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Polonezii naționalizează presa. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Polonezii naționalizează presa. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Baţi în retragere în faţa frontului comun al celor dragi. Poate că nu le dedici suficient timp? Chiar dacă eşti foarte ocupat, trebuie neapărat să le aloci din timpul tău, celor apropiaţi! Vremea trece repede!

28 august

 

 

Cum şi de ce plătesc oamenii pentru ştirile online. Polonezii naționalizează presa. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Pe 28 august s-au născut Wolfgang von Goethe, Ingrid Bergman, Charles Boyer, Nicolae Herlea, Rodica Ojog-Braşoveanu, Horia Lovinescu.

 Nimic în „Kalendar”, iar în calendarul creştin-ortodox este Sf. Cuv. Moise Etiopeanul (Arapul). „În părţile Egiptului era un tâlhar vestit, cu numele Moise, de neam etiop şi negru la faţă”. Suficiente daruri ca să fie proclamat sfânt, glumea Catolicosul, Patriarhul Armean, din Isfahan.  Bun, în calendar, mai sunt pomeniţi şi Sfinţii: Dreptul Iezechia, Diomid, Ana Proorociţa, fiica lui Fanuel.

 Cum şi de ce plătesc oamenii pentru ştirile online.

 Deşi la începutul pandemiei s-a crezut că nevoia imperioasă de informaţii îi va determina pe oameni să plătească abonamente pentru a benefcia de cele mai noi ştiri, mulţi s-au văzut nevoiţi să renunţe la abonamente din cauza micşorării veniturilor.

Situaţia abonamentelor online a fost analizată în trei ţări: Norvegia, SUA şi Marea Britanie.

În Norvegia, abonamentul plătit pentru actualităţi online este cel mai răspandit, într-o proporţie de 45%. În SUA, circa 20% dintre gospodării plătesc pentru ştirile online, mai ales după alegerea lui Donald Trump. În schimb, în Marea Britanie, mai puţin de unu din zece cetăţeni plătesc pentru ştiri online.

Agregatorii de informaţii de actualitate plătite sunt relativ populari în SUA, mai ales datorită Apple News+, dar pentru moment, sunt mai puţin accesaţi decat ziarele cu platforme online. În SUA, cei mai mulţi au acces la New York Times sau la Wshington Post, iar în Marea Britanie, la Times sau The Telegraph. În Norvegia, situaţia este diferită, pentru că numeroase persoane au acces la informaţii plătite la o gamă largă de ziare locale şi regionale diferite.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE