Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum se fură la Cluj ziua în amiaza mare. Cine le știe pe HOAȚE?
Cum se fură la Cluj ziua în amiaza mare. Cine le știe pe HOAȚE?

Cum se fură la Cluj ziua în amiaza mare. Cine le știe pe HOAȚE?

Trei clujence, bine îmbrăcate, au furat un generator care a fost folosit la o campanie promovată de o fundație pentru un Cluj curat. Cine le cunoaște este rugat să le recunoască.

În cadrul proiectului ”Clean Cluj”, fundația care a organizat totul a igienizat zonele verzi ale orașului de la Făget, Feleac, Cetățuie și Pădurea Hoia, de unde au fost strânși circa 150 de saci cu PET -uuri pentru Scea Verde, dar și așlte deșeuri.

În ultima zi de proiect au avut nevoie de un generator de curent așa că l-au împrumutat de la Regia Autonomă a Domeniului Public. ”Cu doar o oră înainte de încheierea curățeniei, când toți eram obosiți, mai exact în jur de ora 16:00 în data de 7 Mai, 3 fete pe biciclete, au venit lângă Clopotul de pe Bulevardul Eroilor și au furat generatorul de curent electric, proprietate a RADP.  Ce vă cer eu de fapt să faceți? Păi să mă ajutați să dau de fetele acestea și să le ajutăm să nu își distrugă viitorul. Pe camere se vede foarte clar ca nu erau fete sărace, ci erau foarte bine îmbrăcate, modern, pe biciclete frumoase și eu personal cred că au făcut acest act fie din teribilism, fie motivate ideologic, dar nu cred că aveau nevoie de un generator vechi”, a declarat Mădălin Potorac, organizatorul proiectului de ecologizare.

Potorac a obținut imagini cu cele trei hoațe care au furat generatorul de curent și le-a difuzat pe internet cu rugămintea ca cei care le cunosc pe cele trei fete bine îmbrăcate să le reucnoască și să spună unde pot fi găsite.

Astfel, pe unde dintre imagini se pot vedea două femei îmbrăcate elegant, cum se chinuie să tragă generatorul pe Bulevardul Eroilor din Cluj Napoca. Apoi, o a treia hoață vine din spate ducând două biciclete.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: