Evenimentul Zilei > Monden > Cum să stai gratis la hotel. Vii cu șoarecii de acasă…
Cum să stai gratis la hotel. Vii cu șoarecii de acasă…

Cum să stai gratis la hotel. Vii cu șoarecii de acasă…

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Utah, a fost arestat după ce a înșelat mai multe hoteluri pentru a sta gratis peste noapte.

Ryan Sentelle State, 37 de ani, a reușit să păcălească circa trei hoteluri din Utah. Pentru a obține o ședere gratuită, bărbatul a eliberat hamsteri în camerele de hotel pe care le ocupa.

Ulterior, acesta a fost arestat și se confruntă cu acuzații de furt prin înșelăciune și nelegiuire penală. Faptele bărbatului au dus la pierderea a mii de dolari pentru hotelurile pe care a reușit să le păcălească.

După ce înșelăciunea a fost dezvăluită, directorul general Hyatt House Salt Lake City / Downtown, Sean Medina, a declarat pentru KUTV.com că State „a înșelat și hotelul nostru … din două nopți, eliberând 2 șoareci”.

De exmplu, o cameră într-un hotel de trei stele in Utah costă 160 de dolari pe noapte. Cu toate acestea, hotelurile sunt obligate să efectueze dratizarea după descoperirea fecalelor animalelor.

Însă, pagube materiale au produs și rozătoarele eliberate de State în camerele pe care Ryan State le-a ocupat. (foto: New York Post)