Evenimentul Zilei > Economie > Cum poţi plăti factura la lumină fără să stai la coadă
Cum poţi plăti factura la lumină fără să stai la coadă

Cum poţi plăti factura la lumină fără să stai la coadă

Constănţenii care vor să-şi plătească factura la electricitate trebuie să ştie că punctele Enel din judeţ vor fi avea luni, 23 ianuarie, program normal, fiind deschise între orele 8:00 şi 16:00. Marţi, însă, 24 ianuarie, zi liberă legală, ghişeele vor fi închise, scrie publicaţia Cuget liber.

„Clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App, ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secţiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800/07.08.09, pentru serviciul de telecitire”, explică reprezentanţii Enel. 

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de electricitate în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată. Ei pot plăti numerar, prin intermediul reţelelor partenere, la bancomate, prin debit direct, prin internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică, precum şi în secţiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html. 

E bine de stiut ca pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică. Citiţi mai multe aici

Parlamentul a aprobat anul trecut ca data de 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române să fie zi liberă nelucrătoare la nivel naţional. Guvernul a aprobat însă recent ca şi 23 ianuarie să fie liberă, însă numai pentru bugetari.