Evenimentul Zilei > Sport > Cum l-a făcut K.O. Petrescu pe Becali. Declarația patronului FCSB spune tot
Cum l-a făcut K.O. Petrescu pe Becali. Declarația patronului FCSB spune tot

Cum l-a făcut K.O. Petrescu pe Becali. Declarația patronului FCSB spune tot

Dan Petrescu și Gigi Becali nu se află în cele mai bune relații din momentul în care tehnicianul CFR-ului l-a refuzat pe patronul FCSB și, astfel, nu a preluat echipa.

Înainte de meciul pe care CFR l-a disputat în Scoția, în compania lui Celtic Glasgow, Gigi Becali a avut câteva remarci la adresa echipei ardelene. Reușita CFR-ului i-a dat mână liberă lui Dan Petrescu să îi ofere o ironie pe măsură latifundiarului din Pipera.

”Aici alege antrenorul jucătorii, nu altcineva. Am ales jucătorii care au caracter. Aici face echipa antrenorul, adică eu. Eu fac transferurile”, a spus Petrescu după ce a calificat CFR-ul în play-off-ul Champions League.

 

Rămas fără replică datorită rezultatului obținut de CFR, Becali s-a rezumat la un ton împăciuitor. „Mă înclin în faţa lui Dan Petrescu. Jos pălăria! Poate să zică orice la ce a făcut din jucători. Nu mai suflu o vorbă în faţa lui. A făcut din nişte băieţi adevăraţi războinici. Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

 

După meciul cu Celtic, CFR Cluj și-a asigurat prezența în grupele Europa League și, implicit, un bonus de aproximativ 10 milioane de euro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: