S-au dus vremurile în care „John” și „Sarah” erau opțiunile de nume ale copiilor bogați și celebri.Vă prezentăm câteva dintre numele bizare pe care unele vedete internaționale le-au dat copiilor lor.

Elon Musk (48 ani) și prietena lui Grimes (32 ani) au șocat pe toată lumea când au anunțat că pe fiul lor, născut în această lună, îl vor boteza X Æ A-12. Cei doi au lămurit că există o semnificație ascunsă în spatele acestui nume compus din litere și numere: „X, variabila necunoscută, el, ortografia mea elvenă de Ai (dragoste și/ sau inteligență artificială), A-12= precursor la SR-71(avionul nostru preferat)…A=Archangel, melodia mea preferată…șobolan de metal”, a spus Grimes

Nu este clar cum va fi alintat de părinți copilul când va mai crește, și nici cum îl vor striga prietenii, cunoscuții și chiar rudele.

Kim Kardashian și Kanye West și-au botezat primul copil, North (Nord). Pe următorii copii i-au botezat Saint (Sfânt), Chicago și Psalm. Kim a deschis drumul în familia ei, căci imediat după și două dintre surori au ales nume ciudat pentru copiii lor. Khloe și-a botezat fiica True (Adevăr), iar Kylie Jenner- Stormi (diminutive după furtună).

Blue Ivy, fiica lui Beyonce și Jay-Z Beyonce și Jay-Z și-au numit primul copil, o fetiță născută pe 7 ianuarie 2012, Blue Ivy (Iedera Albastră). Cei doi au transformat numele fiicei lor în marcă înregistrată. Cuplul a apelat la nume ușor mai puțin neobișnuite pentru gemenii lor, pe fiu botezându-l Sir și pe fiică, Rumi. Rapperul a explicat că Rumi este numit după poetul lor preferat, iar Sir a venit din modul în care s-a purtat copilul.

Jason Lee și Beth Riesgraf l-au numit pe primul născut Pilot Inspektor. Lee, în vârstă de 50 de ani, a explicat că numele a fost inspirat de una dintre melodiile preferate ale lui Riesgraf, ale trupei indie Granddaddy.

Numele copiilor lui Erykah Badu sunt la fel de întâmplătoare. Cântăreața a ales pentru toți cei trei copii ai ei câte un nume ciudat. Pe primul l-a botezat Seven (7), ca mai apoi să găsească numele de Puma pentru prima ei fiică. Cel de-al treilea copil al artistei poartă numele de Mars (Marte).
John Mellencamp și-a văzut fiul ca pe un „cal sălbatic” Deși nu-și închipuia cum va deveni fiul său, John Mellencamp a mers pe un nume cu adevărat sălbatic pentru primul său născut. În 1995 el și Elaine Irwin și-au numit fiul Speck Wildhorse (Cal sălbatic).

Gwyneth Paltrow și fostul soț, Chris Martin, s-au întrecut pe ei în momentul în care au ales numele pentru prima lor fiică. Actrița a ales numele de Apple (Măr) explicând că i-a venit acest nume după ce a auzit-o plângând prima dată.

„Era un sunet atât de dulce, încât mi-a adus în minte imaginea merelor care sunt atât de dulci și sănătoase și biblice și m-am gândit că sună minunat și curat”. Pentru alegerea numelui celui de-al doilea copil, cei doi nu au mai fost atât de creativi, dovadă că pe fiul lor îl cheamă Moise.

Când Gwen Stefani și Gavin Rossdale au ales numele pentru primul lor fiu, cei din jur au rămas puțin surprinși, însă între timp s-au obișnuit cu numele de Zuma Nesta Rock. Așa că în momentul în care frații lui au primit numele de Kingston și Apollo nimeni nu mai era contrariat, potrivit libertatea.ro