Evenimentul Zilei > Monden > Cum dovedește Mihaela Tatu că este „de 3 ori femeie”
Cum dovedește Mihaela Tatu că este „de 3 ori femeie”

Cum dovedește Mihaela Tatu că este „de 3 ori femeie”

Avea o emisiunea care se numea „De 3 ori femeie” dar ea însăși este de trei ori femeie. Mihaela Tatu s-a retras din televiziune dar ar putea oricând să revină. Ea a vorbit despre cum și-a înfruntat marile drame ale vieții. Are o relație cu totul aparte cu problemele, iar acum a decis să vorbească despre asta.

La 57 de ani, retrasă din televiziuneMihaela Tatu debordează de energie, de optimism și de bună dispoziție. Însă nu a fost tot timpul așa. Problemele s-au ținut lanț de ea. Imediat după retragerea din lumina reflectoarelor unde a stat 22 de ani, a aflat că suferă de fibrom uterin. Viața i s-a schimbat. S-a luptat cu boala. Și cu kilogramele în plus.

Și nu a fost tot. A trebuit ulterior să se opereze la genunchi și cu asta și-a schimbat radical și definitiv modul de viață. A fost obligată să renunțe la multe din pasiunile ei, dar și să își găsească unele noi.

„Mi-am dat calul, schiurile, patinele…”

„Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le ducă și apar stările de neputință, transformate în angoase, neliniști, depresii. Eu am trecut printr-o depresie’, singura de altfel, nu mai ales’ ci din cauza operației de la genunchi. A trebuit să-mi schimb stilul de viață și preocupările la 180 de grade. Asta m-a și făcut să-mi revin pe de-o parte.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.