Cum au scăpat cei de la „iUmor” de Costel Bojoc: „Mă simțeam umilit”

Cum au scăpat cei de la „iUmor” de Costel Bojoc: „Mă simțeam umilit” Costel Bojoc. Sursă foto: Facebook

Situația tensionată dintre Costel Bojoc și echipa de la „iUmor” a culminat cu plecarea acestuia din emisiune după o scurtă perioadă de timp. Într-o declarație surprinzătoare oferită recent, comediantul a mărturisit că se simțea umilit și neapreciat, ceea ce a condus la decizia sa de a părăsi show-ul.

Cum au scăpat cei de la „iUmor” de Costel Bojoc

În 2022, după plecarea lui Mihai Bendeac din juriul emisiunii iUmor, Costel Bojoc a fost cel care l-a înlocuit pentru o scurtă perioadă în audițiile sezonului 13 – o experiență pe care o regretă și în prezent. În calitate de jurat permanent, comediantul a acceptat cu bucurie propunerea de a lucra alături de Delia și Chello și – la acea vreme – s-a arătat încântat de oportunitatea ivită. Totuși, la aproape doi ani de la debutul său în show-ul de la Antena 1, stand-uper-ul a vorbit deschis despre calvarul prin care a trecut.

După ce Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 – chiar în timpul filmărilor – locul său la masa juriului a fost ocupat de Costel Bojoc, unul dintre cei mai apreciați stand-up-eri din România. Deși a avut numeroase apariții pe scena de la iUmor în calitate de invitat special, comediantul nu credea că rolul de jurat al show-ului îi va provoca atât de multe neplăceri și frustrări.

Costel Bojoc

Costel Bojoc. Sursă foto: Facebook

Costel Bojoc, fostul jurat de la iUmor: ”Refuz să lucrez într-un mediu atât de toxic”

Invitat în cadrul unui podcast, Costel a vorbit deschis și clar ce s-a întâmplat cu privire la plecarea sa de la pupitrul juriului iUmor. Comediantul a dezvăluit că este dezamăgit de modul în care oficialii de la Antena 1 au decis să-l înlăture din emisiune. Mai exact, el nu a fost informat în mod oficial cu privire la concedierea sa, ci a trebuit să deducă singur situația.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a mărturisit că episodul jenant în care a fost implicat - când s-a simțit batjocorit și neimportant - îl neliniștește și acum. Tot ce își dorește este să evite o astfel de situație și să se distanțeze cât mai mult posibil de lumea televiziunii.

„M-au dat afară de la iUmor. Am dezvoltat o agresivitate și o frustrare foarte mare. Când am vorbit cu echipa de producție să fiu jurat pentru ca Mihai Bendeac plecase, am stabilit niște condiții – care nu au fost respectate. Eram foarte supărat înainte. Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Ceea ce m-a enervat foarte tare a fost că nu m-au anunțat că mă vor da afara, a trebuit să intuiesc eu. Scuza colegilor mei a fost că ”da mă, așa e în televiziune”. E penibil!  Refuz să lucrez într-un mediu atât de toxic.

Și a  fost frustrarea aia foarte nasoală pentru că nu voia nimeni să-mi comunice că nu mai fac parte din acest proiect. Proiect din care nu îmi doream neapărat să fac parte. Dar m-am dus cu inima deschis și bucuros, să lucrez și să-mi fac prieteni, vizibilitate, expunere, dar mediul ăsta e toxic. Oamenii sunt foarte mișto, dar mediul… Mi-a lăsat un gust amar. Dacă așa e în televiziune… nu vreau să mai am de-a face cu acest mediu”, a spus Costel Bojoc în podcastul lui Vlad Bieltz.

A mai făcut parte dintr-un proiect al Antenei 1

Emisiunea iUmor nu a fost prima experiență a comedianului în lumea televiziunii. Costel Bojog a mai participat la un alt proiect de la Antena 1, mai precis la "Stand Up Revolution", un show care a avut două sezoane.

Atunci când a fost anunțat ca membru al juriului „iUmor”, Costel Bojoc se declara încântat de experiența pe care urma să o aibă:

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!', declara comediantul în toamna anului 2022.