Cătălin Bordea încă se reface după divorț. Ce le-a interzis prietenilor

Cătălin Bordea încă se reface după divorț. Ce le-a interzis prietenilor Cătălin Bordea. Sursa foto: Facebook

Cătălin Bordea recunoaște că nu s-a vindecat încă complet după despărțirea de Livia, chiar și la aproape un an de la divorț. Cu toate acestea, comediantul spune că e pe drumul cel bun, iar viața lui merge din bine în mai bine.

Bordea și Livia au fost căsătoriți timp de 11 ani, iar despărțirea lor a lăsat răni încă nevindecate. Situația a fost și mai dificilă deoarece fosta sa soție l-a părăsit pentru cel mai bun prieten, o descoperire dureroasă pe care a făcut-o la scurt timp după ce au semnat actele de divorț.

Cătălin Bordea și-a schimbat viața complet după divorț

Juratul de la iUmor mărturisește că acum se află în etapa de refacere și e încă la partea în care trebuie să prindă din nou încredere în oameni, deoarece după divorțul de Livia și-a pierdut-o complet.

Cătălin Bordea spune că e convins că mai există și oameni buni printre noi, iar până va ajunge să se vindece complet își dedică timpul spectacolelor, filmărilor și sportului.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a mai transmis că oricine trece printr-un divorț nu trebuie să uite că mai există viață și după un astfel de eveniment, iar ce va urma va fi mai bine decât înainte.

Cătălin Bordea

Livia și Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram/ montaj foto evz

„Dacă înțelegi ca nu se moare din divorț, dobândești o nouă viață fantastică. Mi-am ocupat tot timpul. Foarte multă treabă. Și stai să vezi ce va urma din toamnă! Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că mă concentrez spre altceva”, a mărturisit Cătălin Bordea pentru Cancan.

Comediantul le-a interzis prietenilor să mai pomenească numele fostei soții

De altfel, pentru a putea trece mai ușor peste divorțul de Livia, Bordea spune că le-a interzis apropiaților să-i mai pomenească numele fostei soții atunci când e el de față și nici pe cel al lui Spike.

„Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu de față”, a spus Bordea.

Livia și Spike.

Livia și Spike. Sursa foto: Instagram

„De ei, de Dragnea și despre diete nu mai vreau să aud ceva. Pentru că sunt cam același lucru”, a completat Cătălin Bordea.