Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum au racolat rromii din Peciu o tânără din București și au transformat-o în propria SCLAVĂ SEXUALĂ
Cum au racolat rromii din Peciu o tânără din București și au transformat-o în propria SCLAVĂ SEXUALĂ

Cum au racolat rromii din Peciu o tânără din București și au transformat-o în propria SCLAVĂ SEXUALĂ

O tânără care fusese transformată în sclavă sexuală a fost salvată, luni dimineața, de polițiștii de la Crimă Organizată. Ea fusese racolată din București, adusă în Banat și obligată să satisfacă cele mai perverse dorințe sexuale ale exploatatorilor ei, dar și ale clienților găsiți de aceștia.

Polițiștii de la Crimă Organizată au descins în această dimineață la o adresă din localitatea timișeană Peciu Nou, peste o familie de romi suspectați de trafic de persoane. Aceștia ascundeau o tânără de 21 de ani racolată din București pe care o exploatau sexual, în zona Peciu Nou și la Timișoara. tânăra era sclava lor sexuală, de care rromii dispuneau ori de câte ori aveau poftă. În restul timpului, era obligată să întreâină relații sexuale cu clienții pe care ”stăpânii” îi găseau fie în localitate, fie la Timișoara.

Ca să se asigure că nu le iese din vorbă, tânăra era bătută, fiind ținută în permanență sub teroare. În timpul percheziției, oamenii legii au găsit aproape 3.000 de euro și 2.600 lei în casa rromilor.

Aceștia au fost duși la sediul DIICOT Timișoara pentru a fi audiați.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: