Ce-i lipsește monovolumului Dacia Lodgy? O versiune sport!

Ce-i lipsește monovolumului Dacia Lodgy? O versiune sport!

Cu puțină imaginație, chiar și un monovolum prin excelență utilitar precum Dacia Lodgy poate fi transformat într-un autoturism cu certe valențe estetice. O demonstrează recentul studiu de design care propune o versiune sport a modelului prezentat la Salonul auto de la Geneva.

Dacia Lodgy poate fi o mașină atrăgătoare. Și nu doar prin prisma factorilor utilitate și preț.

Cu puțină atenție și imaginație, chiar și un monovolum cu până la șapte locuri precum Dacia Lodgy poate fi transformat într-un autoturism cu certe valențe estetice.

O demonstrează recentul studiu de design, propus de ”Virtuel Car” și semnat de artistul Khalil Bouguerra - cel care propune o versiune sport pentru modelul prezentat la Salonul auto de la Geneva.

Ne puteți urmări și pe Google News

Monovolumul virtual Dacia Lodgy DS (un acronim pentru ipotetica divizie de performanță ”Dacia Sport”!) are o gardă la sol inferioară modelului de serie care va fi asamblat în Maroc, bare de protecţie cu personalitate, oglinzi laterale montate pe portiere, jante din aliaj ușor de dimensiuni superioare și design sportiv, dar și o grilă a radiatorului cromată.

Dacia va lansa monovolumul Lodgy în vara acestui an. În România, cea mai ieftină versiune va costa 9.500 de euro cu TVA inclusă.

Printre noutățile cu care Lodgy intră în gama Dacia amintim sistemul multimedia cu touchscreen şi navigaţie, scaunele față cu încălzire și motorul turbo de 1.2 litri alimentat cu benzină.

Nu trebuie uitate nici butoanele prin intermediul cărora se acționează geamurile electrice - amplasate pe portiere.