Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată SPIONII cu mitraliere pe care ARMATA RUSĂ îi trimite să pândească mişcările inamicilor | GALRIE FOTO
Cum arată SPIONII cu mitraliere pe care ARMATA RUSĂ îi trimite să pândească mişcările inamicilor | GALRIE FOTO

Cum arată SPIONII cu mitraliere pe care ARMATA RUSĂ îi trimite să pândească mişcările inamicilor | GALRIE FOTO

Fiecare armată are nevoie de soldaţi capabili să se strecoare aproape de liniile inamicilor pentru a spiona mişcările de trupe.

  Elementul-CHEIE. Cum arată avionul pe care s-ar baza RUSIA dacă ar ATACA Europa | FOTO 

Rusia nu face excepţie şi antrenează, constant, astfel de iscoade, care învaţă să lupte precum trupele speciale şi să supravieţuiască în condiţii vitrege pentru eventualitatea în care s-ar trezi, fără să vrea, în spatele frontului.

În cadrul antrenamentelor din iarna dintre 2014 şi 2015, 500 de militari ruşi au învăţat, pe propria piele, ce înseamnă să fii spion cu mitralieră.


  O legendă UCIGAŞĂ. Cum sunt fabricate armele de asalt KALAŞNIKOV | IMAGINI pas cu pas 

Antrenamente au loc de două ori pe an, iar la operaţiuni participă soldaţi din Sergeevka, Bikin, Sibirtsevo şi Ussuriysk, din estul îndepărtat al Rusiei.

Militarii exersează atacuri de sabotaj, acţiuni pe teritoriul inamic şi culegerea datelor de importanţă capitală pentru mişcările trupelor din teren. În timpul antrenamentelor, soldaţii execută ambuscade, iau prizonieri, exersează tehnici de supravieţuire şi atacă ţintele cu puştile cu lunetă.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum se antrenază iscoadele cu mitraliere pe care armata rusă îi trimite să pândească mişcările inamicilor.