Cum arată SPATELE celui mai MARE sportiv din lume. "Riscă să rămână PARALIZAT dacă mai continuă"

Cum arată SPATELE celui mai MARE sportiv din lume. "Riscă să rămână PARALIZAT dacă mai continuă"

Plushenko a participat la Jocurile Olimpice de la SOCI, însă a ieşit de pe gheaţă după ce a prezentat dureri în zona spatelui.

Medicii i-au dat acordul să patineze la JO, însă sportivul a fost nevoit să renunţe la competiţie din cauza problemelor cu spatele. Fanii nu au apreciat acest lucru, însă puţini ştiu că Plishenko are coloanalovită. Căzăturile pe care sportivul le-a avut până acum nu i-au făcut bine şi e posibil să aibă probleme cu spatele toată viaţa. "Riscă să rămână paralizat dacă va continua în acelaşi ritm", spun medicii care au văzut imaginile. ARTICOLE POPULARE: Vezi GALERIA FOTO cu opt cele mai psihedelice peisaje din lume VEZI GALERIE FOTO CU CEI CARE AU CREZUT CĂ SUNT DUMNEZEU VEZI GALERIA FOTO CU FEMEILE CARE AU DEVENIT BĂRBAŢI VEZI GALERIA FOTO CU VEDETELE LA BĂTRÂNEŢE

VEZI GALERIE FOTO CU IMAGINILE DIN CONCURS VEZI GALERIA FOTO CU LOCUINTELE VEDETELOR Vezi GALERIA FOTO cu rănile pe care cele două le-au avut după atac Vezi GALERIE FOTO cu momentul în care o femeie a născut pe stradă GALERIE FOTO cu cele mai nereuşite fotografii modificate în photoshop Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri în care tinerii au ales să facă sex Vezi aici GALERIA FOTO cu motănelul ale cărui lăbuţe din faţă au fost secţionate Vezi aici o GALERIE FOTO cu noul aspect al lui Britney Spears Vezi GALERIA FOTO cu pustnicii din Rusia Vezi aici GALERIA FOTO cu femeia care ducea fetiţe de 12 ani la produs TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Vladimir Putin a avut o convorbire la telefon cu Barack Obama: Îmi rezerv dreptul să apăr interesele Rusiei în Crimeea și estul Ucrainei | VIDEO
  • Traian Băsescu: "Nu-l mai desemnez pentru nimic în lume pe Ponta premier. REPLICA lui Ponta: ”Merg marţi în Parlament. Vom avea un nou guvern”
  • EUROVISION 2014. Paula Seling si Ovi ne vor reprezenta la Eurovision 2014! Ce sanse avem la Copenhaga?

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO
  • FOTO Copil de 13 ani UCIS de un câine. "Băiatul meu. Doamne, de ce?"
  • IMAGINI ŞOCANTE! Descoperire uluitoare a medicilor în creierul unui bebeluş de patru luni

Ne puteți urmări și pe Google News