Evenimentul Zilei > Monden > Cum arată Beyonce la 39 de ani?! Puștoaicele o invidiază
Cum arată Beyonce la 39 de ani?! Puștoaicele o invidiază

Cum arată Beyonce la 39 de ani?! Puștoaicele o invidiază

Celebra cântăreață din SUA Beyonce a lansat un nou clip de promovare în care, la vârsta de 39 de ani, le eclipsează total pe „divele” din ziua de astăzi.

Beyonce a publicat un nou videoclip joi dimineață în care aceasta face sport. La început, fanii au crezut că este vorba despre o revenire din pandemie, o perioadă în care artista, ca mulți alți oameni, nu a putut merge la sala de fitness din cauza restricțiilor.

În vârstă de 39 de ani, soția celebrului rapper Jay-Z poate fi văzută în timp ce face mai multe exerciții de sport populare în anii ’80, într-o cameră albă, pentru ca mai apoi să se relaxeze într-o cadă plină cu spumă. În timp ce se relaxa, pe filmare apare și fiica sa Blue Ivy, dar nu pentru mult timp.

Dezvăluiri incendiare făcute de Beyonce

„Acesta este modul în care pot descrie acest lucru cel mai bine… anul acesta este pentru prima dată în viața mea când am fost atât de inactivă”, a recunoscut faimoasa cântăreață la înveputul videoclipului.

Videoclipul a fost publicat în scop promoțional pentru coleția Ivy Park x Adidas Drip 2.

Putem spune că cu această ocazie, Beyonce a reflectat foarte mult la perioada de carantină ce a fos timpusă din cauza Covid-19 anul acesta.

Vlipul este format din mai multe secvențe, iar în unele dintre ele o putem observa pe artistă ținându-și în brațe câinele.

După ce a vorbit despre perioada sa de inactivitate, Beyonce spune că încearcă mereu să obțină măcar 5 minute singură în cadă în fiecare zi, dar este extrem de greu pentru că mereu își aude copiii strigând-o „mami, mami”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.