Evenimentul Zilei > Monden > O celebră cântăreață are probleme mari de sănătate. „Mă doare tot”
O celebră cântăreață are probleme mari de sănătate. „Mă doare tot”

O celebră cântăreață are probleme mari de sănătate. „Mă doare tot”

Nicole Cherry le-a povestit fanilor despre durerile pe care le resimte, lucru care i-a îngrijorat. Ea s-a plâns de faptul că apropae nici la telefon nu mai poate vorbi.

Clipe grele pentru o celebra cântăreața româncă. Este vorba de Nicole Cherry, care și-a îngrijorat fanii după ce le-a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă. Ea spune că are mai multe dureri, acesta fiind motivul pentru care a decis să împărtășească acest lucru admiratorilor din mediul virtual.

Nicole Cherry este apreciată de toată lumea

Ea s-a lansat în muzică cântând piesa „Memories”, cu care artista a reușit să le cucerească inimile tuturor. Acest lucru atât prin personalitatea sa dar și prin vocea sa deosebită. Nicole Cherry a ținut întotdeauna legătura cu fanii săi. Ea le povestește orice noutate din viața ei cu ajutorul rețelelor de socializare, fie că este vorba de întâmplări fericite sau momente mai grele prin care trece, atașând diverse filmulețe sau fotografii sugestive.

Ce probleme de sănătate are Nicole Cherry

Nicole Cherry le-a povestit fanilor despre problemele cu care se confruntă. Cântăreața le-a mărturisit pe InstaStory că resimte niște dureri la nivelul gâtului, al spatelui, dar și al picioarelor. Se pare că durerile sunt atât de puternice încât cântăreața nu-și mai simte degetele de la picioare.

„Voiam să mă plâng, să vă spun că în momentul în care țin telefonul așa mă doare tot gâtul efectiv, toată partea asta așa cu spatele și degetele de la picioare pe care nu le simt”, a transmis Nicole Cherry la InstaStory.

Cântăreața nu s-a menajat

Ulterior, cântăreața le-a dat o veste bună admiratorilor, sugerând că toată durerea se trage de la efortul depus pentru realizarea unui nou proiect, cel mai probabil muzical. Vedeta și-a anunțat admiratorii că le pregatește o surpriză pe care abia așteaptă să le-o spună în public.

Nicole Cherry le-a povestit fanilor despre durerile pe care le resimte

„Arta cere sacrificii. Ce nu fac eu pentru artă, pentru frumusețe, să fie piesă?! Ce-i drept, o să iasă foarte frumos, dar na, când e frumos nu înseamnă că e și ușor. Abia aștept să vedeți!”, a spus frumoasa artistă, potrivit spynews.ro.