Cum ar putea arăta iPhone 5 și când va fi lansat

Cum ar putea arăta iPhone 5 și când va fi lansat

Potrivit unor surse din cadrul companiei Apple, iPhone 5 şi sistemul de operare iOS 5 ar urma să se lanseze în luna septembrie a acestui an, urmând ca oamenii lui Steve Jobs să anunţe şi o dată în următoarea perioadă.

Din câte se pare, se lucrează deja şi la iPad 3, care se va lansa la sfârşitul acestui an. Sursele apropiate Apple, citate de Digi Times, au punctat faptul că noul iPhone şi iPad 3 au intrat pe banda de producţie, iar primele stocuri ar urma să aterizeze la compania lui Jobs în luna august. Se zvoneşte că noua tabletă făcută în laboratoarele lui Steve Jobs ar avea o rezoluţie mult mai mare a display-ului.

Un celebru designer, Michal Bonikowski, a pus cap la cap descrierile mai multor surse din Apple, care ar fi văzut noul telefon şi a desenat iPhone-ul 5. Din fotografii, preluate de Geeky Gadgets, reiese că noul model ar fi împrumutat câteva trăsături din designul şi carcasa iPad 2, spatele fiind construit în totalitate din aluminiu.

Specialiştii spun că, dacă un nou model de telefon Apple este aşteptat, nu împărtăşesc aceeaşi opinie şi în privinţa apariţiei iPad 3. Motivul ar fi faptul că iPad 2 abia s-a lansat şi ar mai avea nevoie de ceva timp pentru aş face loc pe piaţă.

Ne puteți urmări și pe Google News