Kilogramele în plus reprezintă mai mult decât o grijă, sunt o povară și o problemă de sănătate din ce în ce mai des întâlnită. Oamenii suferă de obezitate în primul rând fiindcă urmează o alimentație necorespunzătoare și au un stil de viață predispus la sedentarism.

Lipsa activităților fizice își spune cuvântul în privința aspectului fizic și mai ales a stării de sănătate.

Este cazul unei tinere care a acceptat să își spună povestea într-o postare pe social media. Dorința ei a fost aceea de a trage un semnal de alarmă cu privire la stilul de viață din prezent, informează realitatea.net.

Pare greu de crezut, dar femeia asta a reușit să slăbească 150 de kilograme! La un moment dat, ea cântărea 219 kilograme! Zi de zi consuma aproape 6.000 de calorii. Mâncarea tip fast-food era preferata ei, iar de legume și fructe nu se atingea.

Primul pas a fost să înceapă să gătească în casă. Apoi, a renunțat la băuturi carbogazoase și la alcool. În ultima etapă, s-a apucat de sport – alergări zilnice și exerciții fizice. În scurt timp au apărut și primele rezultate, iar acum tânăra susține că a slăbit până la 150 de kg după ce și-a schimbat stilul de viață.