Evenimentul Zilei > Sport > Cum a reacționat Răzvan Burleanu, după ce Cosmin Contra l-a înjurat de morți și de mamă pe George Pușcaș: „Să nu fim ipocriţi”
Cum a reacționat Răzvan Burleanu, după ce Cosmin Contra l-a înjurat de morți și de mamă pe George Pușcaș: „Să nu fim ipocriţi”

Cum a reacționat Răzvan Burleanu, după ce Cosmin Contra l-a înjurat de morți și de mamă pe George Pușcaș: „Să nu fim ipocriţi”

Selecționerul Cosmin Contra a fost aspru contestat după ce l-a insultat pe George Pușcaș în timpul meciului România - Norvegia, scor 1-1, din preliminariile EURO 2020. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit pentru prima dată de la acest episod.

Meciul a fost trăit la maximum de selecționerul Cosmin Contra, care a avut o reacție reprolabilă după penalty-ul ratat de George Pușcaș în minutul 52, la scorul de 0-0. „F** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!”, a tunat în acel moment Contra. La finalul meciului cu Norvegia, Contra și-a cerut scuze pentru ieșirea avută la adresa elevului său.

Referitor la reacţie, cred că foarte mulţi dintre foştii lui colegi au fost cam ipocriţi. În sensul în care îl cunoşteau foarte tine pe Cosmin Contra când era jucător şi, cu siguranţă, şi-l amintesc foarte bine, ştiu şi ei care era stilul lui de joc, dar şi de relaţionare. Nu cred că ar fi trebuit să reprezinte o surpriză.

Cosmin şi-a cerut scuze pentru acest incident, regretă acest lucru. Nu a fost ideea noastră de a realiza acel filmuleţ, a fost pur şi simplu iniţiativa lui, am luat şi eu parte la discuţia dintre el şi George Puşcaş, adică toată această situaţie s-a calmat la nivelul vestiarului, iar acest lucru este cel mai important.

Nu face parte din mesajul pe care dorim să-l promovăm, dar, în acelaşi timp, e de înţeles frustrarea lui şi, repet, mesajul meu e unul foarte clar: să nu fim ipocriţi! Îl cunoaştem pe Cosmin, ştim, cât de vulcanic este şi ştim în acelaşi timp ceea ce se întâmplă pe un teren de fotbal, la un antrenament de fotbal. Şi Cosmin a conştientizat greşeala pe care a făcut-o”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.