Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a fost surprins un pilițist local pe străzile din Galați. Imaginea a devenit virală | VIDEO
Cum a fost surprins un pilițist local pe străzile din Galați. Imaginea a devenit virală | VIDEO

Cum a fost surprins un pilițist local pe străzile din Galați. Imaginea a devenit virală | VIDEO

Îmbrăcat în uniformă, un polițist local din Galați a fost filmat în centrul orașului în timp ce se afla într-o stare puternică de ebrietate.

Deși ieșise din tură la ora 14:00, agentul s-ar fi deplasat la domiciliul unui prieten cu care ar fi băut până seara. În imagini se poate observa cum bărbatul aflat în uniforma de serviciu abia se mai putea ține pe picioare, fiind ajutat de prietenul său să se deplaseze.

Potrivit comandantului Poliţiei Locale Galați, Petrică Hahui, episodul ar fi avut loc pe 15 martie. Agentul lucrează în sistem de 20 de ani şi a fost pus acum la dispoziţia conducerii Poliţiei Locale din Galaţi.

Polițist local beat, filmat pe străzile Galațiului

VIDEO Un polițist local a fost filmat de un gălățean în timp ce abia se ținea pe picioare. Omul legii era îmbrăcat în uniformă și era băut bine. Un coleg se chinuia să-l ducă acasă. Se pare că și conducerea Poliției Locale Galați a aflat de caz, iar luni va dispune o anchetă.

Publicată de Stiri de Galati pe Duminică, 5 aprilie 2020

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: