În vârstă de doar 21 de ani, Rebecca Prodan, fiica Anamariei Prodan, din prima sa căsnicie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, este nerăbdătoare să își ia rolul în serios la șefia clubului sibian.

„Este vorba despre noi ca familie. Noi respirăm fotbal și în general sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața.

Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu pentru Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul trupei Al Wasl (Emiratele Arabe Unite) și soțul Anamariei Prodan, a oferit prima sa reacție cu privire această schimbare.

„E o strategie pe care o fac cei de acolo. Nu am vorbit foarte mult pe tema asta. Așa cum o știu eu pe Ana, sunt sigur că o va ajuta mult pe Rebecca și la urma urmei asta este meseria ei, să aducă fotbaliști peste tot, nu numai la Hermannstadt.

Întotdeauna a făcut lucrul ăsta din suflet, niciodată nu a făcut-o pentru bani. Ana este un om foarte bun, foarte corect, care nu pune banii înainte de orice, dar până la urmă este un business, pe care ea trebuie să îl susțină. Dar de foarte multe ori ea încearcă să ajute jucătorii, în primul rând. Cluburile nu au bani, încep să intre în discuții despre chestia asta, niciodată nu a pus banii înainte de viitorul unui jucător sau performanțele unui club.

De aceea cred că tot ceea ce a făcut ea până acum o să îi reușească, pentru că nu are nevoie să spună unui club «Dă-mi banii să îți aduc un jucător». Totdeauna ea a încercat să ajute jucătorii, să crească jucătorii, să le ofere un viitor și dacă se rezolvă chestia asta să câștige bani într-un viitor apropiat”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru ProSport.