Evenimentul ZileiActualitateCulmea sărăciei este să ai „doar” 75 de milioane de euro. Caz halucinant de divorț

Culmea sărăciei este să ai „doar” 75 de milioane de euro. Caz halucinant de divorț

Culmea sărăciei este să ai „doar” 75 de milioane de euro. Caz halucinant de divorț
Este un caz de divorţ cum n-a mai avut până acum jusitiţia britanică. Obţine 75 de milioane după divorţ în loc de 5,8 miliarde şi este nemulţumită.

”Va trebui să trăiesc în sărăcie!”, a apus oropsita simţind că o lăsa fără niciun ban după divorţ.

Acest divorţ privea pe unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Rusiei, Vladimir Potanin. Fosta soţie a omului clasat al optulea ca avere din ţară, a încercat să-l oblige să plătească nici mai mult nici mai puţin de 5,8 miliarde de euro.

Un judecător rus estimase mai înainte că miliadarul va trebui să plătească 75 de milioane de euro fostei sale soţii

Ceea ce i s-a părut derizoriu acesteia. Gândindu-se că cele 75 de milioane ar fi obligat-o să trăiască în „sărăcie” şi ”nu i-ar fi satisfăcut propriile nevoi”, a mers la un tribunal britanic.

A explicat că şi-a căutat dreptatea în altă ţară pentru recalcularea sumei fiindcă în Rusia soţul său era „prea influent”.

Dar Natalia nu a câştigat şi va fi nevoită să se mulţumească cu suma decisă în în timpul divorţului, după 30 de ani de căsnicie.

Judecătorul a considerat că Regatul Unit n-a putut interveni având în vedere că între Regat şi cuplul rus nu e nicio legătură, şi nu au dat astfel curs cauzei. Potanin a susţinut că un divorţ nu se termină aşa, la capătul unei excursii turistice şi că Justiţia din ţara sa a fost cât se poate de corectă, titrează dhnet.


Accesează: