Evenimentul Zilei > Monden > De ce vrea Prigoană ca Bahmuțeanu să câştige alegerile! Motivul a șocat pe toată lumea
De ce vrea Prigoană ca Bahmuțeanu să câştige alegerile! Motivul a șocat pe toată lumea

De ce vrea Prigoană ca Bahmuțeanu să câştige alegerile! Motivul a șocat pe toată lumea

Silviu Prigoană a reacţionat la aflarea veştii că fosta soţie va candida la Primăria sectorului 1. Declaraţia sa a şocat pe toată lumea.

Adriana Bahmuțeanu și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1 și promite că-și va face biroul în stradă dacă va câștiga,  deoarece vrea să fie aproape de cetățeni. Nu ştim cum va proceda iarna sau atunci când plouă…. rămâne de văzut!

Toate bune şi frumoase până aici, iar  Silviu Prigoană  se bucură şi chiar doreşte să câştige Adriana Bahmuțeanu alegerile cu speranţa că „poate își plătește datoria”.

Adrina este încrezătoare şi promite că-şi va plasa biroul în stradă

„Cred că sunt o soluție pentru cetățeni și un suflu nou la Primărie”, a spus Adriana Bahmuțeanu, care a surprins prin decizia sa de a intra în lupta politică din acest an. Îmbrăcată în blugi și o bluză albă, lungă, cu volane, vedeta TV a explicat zilele trecute în fața susținătorilor de ce candidează ca independent, susținută, totuși, din partea unui partid politic, anume Partidul Ecologist Român (PER)

„Daaa! Ajunge cu minciuna,începe acțiunea!!! Azi mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1!!!
Pentru că sunt în slujba cetățeanului, pentru ca m-am maturizat și știu că pot să fac multe fapte bune, mă focusez pe soluții și nu pe probleme!

În mandatul meu, ca PRIMAR, voi accesa fonduri europene, voi transparentiza achizițiile publice, voi publica pe site-ul primariei cum se cheltuieste banul public!!! (…) Așadar, aștept să mă votați și să mă susțineti!!! Sunt un om onest, am “gura mare” dar spun întotdeauna adevarul!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de Facebook.

Iată reacția lui Prigoană după ce a aflat că Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1

„Îmi doresc să câștige, ca să aibă un serviciu, cel puțin 4 ani”, a spus Prigoană.

Aşadar, Silviu Prigoană a declarat că speră ca Adriana să câștige pentru a avea un loc de muncă, cel puțin 4 ani, putând astfel să plătească pensia alimentară copiilor.

„Îmi doresc să câștige, ca să aibă un serviciu, cel puțin 4 ani. În acest mod poate își plătește pensia alimentară la copii”, a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: