Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu un pistol în supermarket. Cum s-a dat de gol tânărul înarmat care plecase la cumpărături
Cu un pistol în supermarket. Cum s-a dat de gol tânărul înarmat care plecase la cumpărături

Cu un pistol în supermarket. Cum s-a dat de gol tânărul înarmat care plecase la cumpărături

După ce a intrat cu un pistol într-un supermarket, un tânăr a ajuns pe mâna polițiștilor și trebuie să dea explicații.

A intrat cu un pistol în supermarket. Un tânăr de 18 ani s-a ales cu dosar penal, după ce asupra lui a fost descoperit un pistol neletal pe care îl purta fără drept. Și asta în timp ce se afla într-un supermarket, conform IPJ Galaţi.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi după ce agenţii de pază ai unui supermarket au reţinut un tânăr. El atrăsese atenția din cauza comportamentului suspect.

Cu pistol în supermarket

În urma sesizării, poliţiştii au mers la faţa locului. Și au stabilit că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din comuna Scânteieşti. La controlul corporal, asupra acestuia a fost găsit un pistol neletal. Arma face parte din categoria celor airsoft, calibrul 6 mm, şi încărcătorul aferent conţinând 7 bile din ceramică, conform Agerpres.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Legea interzice purtarea fără drept a unui astfel de tip de armă neletală în locuri publice, conform Inspectoratului Poliției Județene Galați.

Să lăudase pe internet cu un pistol

La începutul lunii decembrie, anul trecut, un tânăr s-a trezit cu poliția la ușă, după ce își prezentase arma pe rețelele de socializare. „Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la o adresă din Bucureşti.

Într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, se preciza într-un comunicat.


Irakianul care fabrica arme 3D a fost reținut. Poliția a închis „fabrica” ilegală

News Alert. Focuri de armă pe stradă, în București. Poliția a făcut față cu greu

Focuri de armă pe străzile Capitalei. Cine este tânărul care și-a făcut dreptate cu pistolul

ŞOCANT . Traficant de arme reţinut de poliţişti. Cu cât vindea un Kalașnikov