Un jandarm în vârstă de 43 de ani a decedat după ce a contractat coronavirus și a luptat mai multe zile pentru propria-i viață. Bărbatul a fost internat la Spitalul Clinic Județean din Sibiu și cu trei zile înainte să decedeze, a povestit pe contul de Facebook chinul prin care trece din cauza problemelor de sănătate.

Jandarmul spunea că duce o luptă foarte grea cu coronavirusul și-i sfătuia pe prietenii săi de pe rețeaua de socializare să se protejeze cât mai bine pentru a evita virusul.

„O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala”, spunea bărbatul din Sibiu.

Mesaj din partea foștilor colegi

După aflarea veștii tragice, oficialii Jandarmeriei Sibiu au postat un mesaj pe contul de Facebook al instituției. „O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, care era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, a încetat din viață. Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, au spus foștii colegi ai bărbatului răpus de coronavirus.

„Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT”, a fost anunțul făcut de Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, conform jurnaliștilor de la oradesibiu.ro.