Sergio Ramos a primit cartonaș galben, pentru modul în care a sărbătorit golul de 1-0, marcat în minutul 29 dintr-o lovitură de la 11 metri.

„A fost o confuzie la acea fază. I-am explicat arbitrului că a fost un gest pentru nepotul meu, amândoi purtăm ochelari, nu un gest la adresa fanilor. Cu atât de multă gălăgie e greu să interpretezi corect”, a declarat Sergio Ramos, scrie cotidianul Marca.

Însă, fanii români au fost deranjați de acest gest, astfel că, după ce Florin Andone a reușit să înscrie, în minutul 69, doi suporteri au intrat pe teren. Unul dintre ei, s-a dus chiar în fața spaniolului Sergio Ramos și i-a făcut un gest de dezaprobare, adresându-i și câteva cuvinte.

Cei doi suporteri au fost rapid imobilizați de stewarzi și escortați imediat în afara arenei, însă jucătorii naționalei României s-au declarat îngrijorați de faptul că reprezentativa ar putea fi sancționată de UEFA și ar putea juca cu porțile închise următoarele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Norvegia și Suedia.

„Din păcate vom juca fără spectatori. Îmi pare rău că unii fani vin la stadion să facă aceste gesturi care ne fac să suferim, dar autoritățile probabil vor pedepsi cum se cuvine”, a declarat portarul Ciprian Tătărușanu.

Incidente au avut loc și înainte de startul partidei, când s-a ţinut un moment de reculegere pentru fetiţa fostului selecţioner spaniol Luis Enrique. Unii fani nu au respectat total momentul de reculegere şi au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren. Crainicul stadionului a făcut un apel la public, menţionând că orice torţă aruncată poate atrage sancţiuni.

Te-ar putea interesa și: