Evenimentul Zilei > Monden > Cu multe kilograme în plus, fiica premierului Boris Johnson se bucură de succes în modelling și a pozat îndrăzneț
Cu multe kilograme în plus, fiica premierului Boris Johnson se bucură de succes în modelling și a pozat îndrăzneț

Cu multe kilograme în plus, fiica premierului Boris Johnson se bucură de succes în modelling și a pozat îndrăzneț

La 28 de ani, Lara Johnson este departe de standardele cerute în modelling, dar a fost cooptată pentru a poza în ipostaze surprinzătoare.

Lara Johnson, în vârstă de 28 de ani, se bucură de succes în lumea modellingului, deși nu face parte din categoria manechinelor silfide. Vremurile se mai schimbă, la fel și gusturile, astfel se poate explica ascensiunea celei care este fiica lui Boris Johnson, premierul Marii Britanii.

Lara Johnson nu are complexe și a pozat îndrăzneț

Cu kilograme în plus, Lara afirmă că nu are complexe și este încrezătoare în corpul ei. Atitudine care i-a fost insuflată de celebra Kim Kardashian, după cum notează siteul retetesivedete.ro.

„Ea demonstrează că femeile de dimensiuni mari se pot pune în formă. Și pot arăta cât se poate de atrăgător, cu ajutorul lenjeriei intime speciale.

Cel mai mare copil al premierului britanic, Lara, în vârstă de 28 de ani, este autorul unei serii de articole de îmbrăcăminte menite să „încurajeze” femeile, astfel încât să se simtă „în siguranță” în hainele lor. Lenjeria de corp se strânge în talie pentru a sublinia curbele, scrie Daily Mail. Pentru a-și promova piesele de lenjerie, Lara a pozat în haine de lux pentru ediția din septembrie a revistei Tatler. Într-o imagine alb-negru, ea apare purtând piese de lenjerie de culoare închisă, pe sub o rochie semi-transparentă, albă”, scrie sursa citată.

„Să arăți ca o clepsidră este din nou la modă”

Fiica politicianului este de părere că, „să arăți ca o clepsidră este din nou la modă”. Ea a avertizat însă că respectivele articole vestimentare nu pot să rezolve o problemă, un complex. Dar pot să îmbunătățească părerea pe care o au persoanele nemulțumite de corpul lor. „Aceste articole de îmbrăcăminte nu vor rezolva ceea ce s-ar putea să nu-ți placă la corpul tău.  Când sunt bine concepute, acestea îmbunătățesc ceea ce aveți deja, sau imită forma preferată a corpului de astăzi”.

În ceea ce privește o poză în care își etalează lenjeria intimă, ea a afirmat: „Îmi dau seama că aceasta este cea mai îndrăzneață poziție în care am susținut vreodată un interviu. Sunt goală de la brâu în sus”.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: