Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu cât a scăzut averea lui Elon Musk (Tesla), după ce s-a făcut de râs la scenă deschisă [VIDEO]
Cu cât a scăzut averea lui Elon Musk (Tesla), după ce s-a făcut de râs la scenă deschisă [VIDEO]

Cu cât a scăzut averea lui Elon Musk (Tesla), după ce s-a făcut de râs la scenă deschisă [VIDEO]

Elon Musk a prezentat la Los Angeles cea mai nouă camionetă Tesla Cybertruck, care a înșelat așteptările publicului și totodată, a produs o gaură uriașă în averea miliardarului.

Elon Musk a prezentat cu surle și trâmbițe noua sa inovație, un autovehicul Tesla Cybertruck, despre care a declarat că este blindat și că rezistă perfect la șocuri, inclusiv la gloanțe. Promisiunile lui Musk au fost demontate rapid.

În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe liderul departamentului de design al Tesla pentru a face testul. A lovit ușile mașinii cu un baros, apoi a lovit geamul cu o bilă. Geamul a fost spart, iar reacția de nemulțumire a miliardarului a venit instant.

„Este loc de îmbunătățire. Am aruncat cu tot felul de obiecte în acestea geamuri și nu s-au spart. Dintr-un motiv necunoscut, s-au spart acum. Nu știu de ce”, a declarat Musk.

Acest accident a reprezentat o lovitură de imagine pentru Tesla. Astfel, în urma evenimentului nefericit pentru Musk, acțiunile Tesla au scăzut brusc cu 6%, o valoare netă de 768 de milioane de dolari într-o singură zi, la 23,6 miliarde de dolari.

Eșecul de la prezentarea Tesla Cybertruck [VIDEO]