Evenimentul Zilei > Actualitate > CRUZIME inimaginabilă. Şi-a ARUNCAT bebeluşul de la etajul 7, în timp ce era încă ATAŞAT de CORDONUL ombilical
CRUZIME inimaginabilă. Şi-a ARUNCAT bebeluşul de la etajul 7, în timp ce era încă ATAŞAT de CORDONUL ombilical

CRUZIME inimaginabilă. Şi-a ARUNCAT bebeluşul de la etajul 7, în timp ce era încă ATAŞAT de CORDONUL ombilical

O femeie şi-a aruncat bebeluşul nou-născut pe geam de la etajul şapte, în timp ce acesta încă era legat de cordonul ombilical. Jennifer Berry şi-a ascuns sarcina de iubitul ei şi când a născut, a decis să îşi arunce fetiţa pe fereastră, iar bebeluşul a murit.

Surse spun că mama a născut fetiţa déjà moartă, dar autopsia a arătat că bebeluşul a murit din cauza unor leziuni puternice, ceea ce înseamnă că s-a născut viu.

Poliţiştii au arestat-o pe Berry, în vârstă de 33 de ani, pentru crimă. Ofiţerii spun că au găsit copilul cu cordonul obilical ataşat de ea.

Iubitul femeii a spus poliţiei că era în altă cameră atunci când copilul s-a născut şi când a fost aruncat de la fereastră. Le-a mai spus investigatorilor că nu a realizat ce s-a întâmplat şi nu avea nicio idée că prietena sa era însărcinată.

Nu s-a descoperit însă cât timp a fost între naşterea bebeluşului şi momentul în care acesta a fost aruncat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.