Evenimentul Zilei > Actualitate > Cruzime de neimaginat. Noi detalii șocante în cazul victimei „din valiză”
Cruzime de neimaginat. Noi detalii șocante în cazul victimei „din valiză”

Cruzime de neimaginat. Noi detalii șocante în cazul victimei „din valiză”

Anchetatorii în cazul femeii găsite într-o valiză, pe un câmp din județul Giurgiu, au aflat noi amănunte cutremurătoare privind modul în care Sabina Mircea a fost torturată. Ei au descoperit că tânăra a fost încendiată când se afla încă în viață.

Cei trei presupuși ucigași ai femeii în vârstă de 32 de ani, care a fost incendiată, într-o valiză, pe un câmp la Ghimpați, au povestit anchetatorilor despre mai multe presupuse acte de pedofilie comise de victimă. Ei și-au justificat cruzimea de care au dat dovadă prin faptul că Sabina Mircea, care era prostituată, ar fi întreținut relații sexuale cu doi copii, de șase și de opt ani, dintre care unul ar fi fost chiar fiul ei cu handicap. În același timp, femeia ar fi abuzat-o sexual și pe o fată cu probleme psihice, care nu poate să vorbească.

Explicație șocantă a criminalilor din Ghimpați. De ce ar fi ucis-o pe Sabina Mircea

Tânăra Sabina Mircea a fost găsită pe un câmp situat între localitățile Ghimpați și Valea Ploplilor. Victima fusese adusă într-o valiză și incendiată după ce, inițial, criminalii turnaseră benzină pe trollerul respectiv. Polițiștii și procurorii au stabilit că victima era exploatată sexual de două surori, Samira și Elena Constantin, care o obligau să se prostitueze și aveau grijă să-i ia toți banii câștigați. Cele două, care aveau bărbații la închisoare, aduseseră în casă și un tânăr, Giani Dinu, care era un fel de bodyguard, în sensul că avea grijă ca Sabina Mircea să nu aibă probleme cu vreunul dintre clienți. Toți trei o terorizau, însă, în ultimul hal. Obișnuiau s-o bată des, de multe ori fără niciun motiv.

Când a fost incendiată Sabina era încă vie

În ziua de 30 octombrie 2020, au snopit-o în bătaie, fără milă pe Samira Constantin a tăiat-o pe cap cu un cuțit de bucătărie. Disperată, victima a băut niște otravă de gândaci, iar după ce și-a pierdut cunoștința, crezând că e moartă, agresorii au băgat-o într-o valiză și i-au dat foc. La necropsie, legiștii au stabilit că, deși avea sternul fracturat, rupturi pulmonare și alte răni grave, inclusiv la cap, atunci când a fost incendiată Sabina era încă vie. Despre motivul bătăii, agresorii au povestit că aflaseră despre faptul că Sabina ar fi întreținut raporturi sexuale, orale și normale, cu fiul Samirei în vârstă de 6 ani. În acest sens, presupușii criminali au spus și faptul că băiețelul ar fi avut unele pete roșii, ceea ce le-a făcut pe femei să presupună că ar fi luat inclusiv o boală venerică.

Crima de la Ghimpați. Rudele fetei ucise și arse rup tăcerea. Acuzații grave la adresa Poliției

Mai mult, suspecții au mai spus că ar fi pus-o pe victimă să recunoască și că ar fi filmat-o cu o tabletă. Femeia ar fi spus cum s-au întâmplat lucrurile și ar fi menționat inclusiv că ar fi întreținut relații sexuale și cu fiul ei de 8 ani, care s-a născut cu handicap. Mai mult, în timpul audierilor, suspecții de omor au declarat și faptul că Sabina Mircea au fi profitat sexual și de sora mai mică a surorilor Constantin, pe care obișnuia „s-o masturbeze”. Presupușii criminali au menționat că, deși înregistraseră mărturia Sabinei Mircea, au șters filmarea. Oricum, procurorii au ajuns la concluzia că este puțin probabil care actele sexuale cu cei doi minori să fi avut loc, având în vedere vârsta fragedă a acestora, scrie spynews.ro.

O altă ipoteză a poveştii cu incendierea fetei de la Ghimpaţi