Evenimentul ZileiActualitateCrima de la Ghimpați. Noi detalii din mărturiile ucigașilor

Crima de la Ghimpați. Noi detalii din mărturiile ucigașilor

Crima de la Ghimpați. Noi detalii din mărturiile ucigașilor
Două femei și un bărbat sunt acuzați de omor calificat și de profanare de morminte în cazul tinerei al cărei cadavru a fost incendiat într-o valiză, pe un câmp, în apropiere de localitatea Ghimpați.

Cei trei, două surori și un bărbat, au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventive. După aproape 12 ore de ore de audieri, aceștia au recunoscut în fața procurorilor că au ucis-o pe Mihaela Sabina Mircea.

Inițial aceștia au afirmat că tânăra a încercat să se sinucidă, după ce a băut un insecticid puternic, și că ar fi încercat să o salveze. Ulterior, puși în fața probelor, au confirmat că este vorba de o crimă, iar nu de o sinucidere

Potrivit unor surse judicire citate de Antena 3, crima s-ar fi petrecut în cartierul Ferentari din București, într-o locuință în care tânăra locuia împreună cu bărbatul și cele două surori. Achetatorii spun că femeia de 32 de ani era prostituată și ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați în ainte de a fi ucisă.

După o săptămână de investigații, polițiștii au reușit să o identifice pe tânăra de 32 de ani ucisă, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp de la periferia unei localități din județul Giurgiu. Mihaela Sabina Mircea era divorțată și avea un copil de opt ani pe care îl creștea singură.

Femeia practica prostituția

Se pare că Mihaela Sabina Mircea ar fi avut o dispută cu cei trei și, din cauza acestor neînțelegeri, s-ar fi ajuns la crimă. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi fost violată de mai multe ori înainte de a fi ucisă. Cert este că autopsia a demonstrat că aceasta a consumat un insecticid puternic, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă femeia a consumat otrava voluntar, după mai multe zile de tortură sau a fost obligată, de cei trei, să o facă, ca pedeapsă pentru că nu s-a mai supus.

În cadrul anchetei, sursele citate de Antena 3 au precizat că cele două surori ar fi declarat că Sabina ar fi înghițit otrava, iar ele au încercat să o resusciteze, apăsând-o pe piept, ceea ce ar fi dus la fisurarea coastelor victimei. Așa ar fi explicat, cei trei suspecți, rănile de la nivelul toracelui victimei.

După ce au constatat că Sabina a murit, cei trei s-ar fi speriat și ar fi pus trupul în geamantan, l-au aruncat pe câmp, la Ghimpați, și l-au incendiat. Au crezut că astfel femeia nu va putea fi identificată, iar ei vor scăpa neprinși.

Investigatorii din cadrul Poliției au reușit să identifice și autoturismul în care a fost transportat geamantanul cu trupul femeii ucise. Ei au apelat la înregistrările camerelor de supraveghere de pe drumurile publice care au confirmat traseul autoturismului.

 


Accesează: