Evenimentul Zilei > Actualitate > Bubuie cazul Ghimpați! Detaliile care schimbă complet cursul anchetei
Bubuie cazul Ghimpați! Detaliile care schimbă complet cursul anchetei

Bubuie cazul Ghimpați! Detaliile care schimbă complet cursul anchetei

Răsturnare de situație în cazul crimei din Ghimpați, județul Giurgiu. Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă complet cursul anchetei.

Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, polițiștii au descins, marți, în casele mai multor persoane. În urma amplei acțiuni desfășurate de oamenii legii, un bărbat și două femei au fost duși la audieri în dosarul crimei din Giurgiu. Potrivit sursei citate, există indicii cu privire la implicarea lor în crima de la Ghimpați, județul Giurgiu. Se pare că anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime pasionale. Cei trei suspecți locuiesc într-un cartier aflat la marginea Capitalei.

După o săptămână de investigații, oamenii legii au reușit să o identifice pe tânăra de 32 de ani ucisă, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din apropierea Capitalei.

Mihaela Sabina Mircea era divorțată și avea un copil de opt ani pe care îl creștea singură

Adina Anghelescu a prezentat, marți, detalii exclusive

„Este vorba despre rezultatul de la examenul de laborator toxicologic ce a fost făcut în cazul fetei găsite incendiate în valiza de la Ghimpați în 30 octombrie și unde așteptăm și la această oră de la anchetatori date noi. În ceea ce privește analiza toxicologică, pe surse, am aflat că a fost evidențiată existența unui insecticid.

Nu se știe până acum cum a ajuns această substanță în corpul victimei, dacă asasinul a folosit substanța aceasta în sensul de a o forța să îmghită substanța, dacă a stropit-o cu acest insecticid sau dacă fata în disperare, dacă era sechestrată, bătută, supusă unor torturi, a încercat să bea singură acest insecticid”, a spus Adina Anghelescu.

Tatăl femeii știe cine este criminalul, dar nu vrea să îi facă public numele

În urmă cu câteva zile, la România TV, tatăl femeii incendiate în Ghimpați, Giurgiu, în apropiere de Capitală, a făcut dezvăluiri explozive despre crima care a șocat o țară întreagă. Bărbatul a declarat că știe cine este asasinul fiicei sale, însă nu dorește să spună. El a mai adăugat că „o să plătească cel care a făcut asta”.

„Este o foarte mare tragedie, dar știu în foarte mare măsură a cui e vina, dar nu e bine să spun. O să plătească cel care a făcut asta. Fosta soție nu o primea din câte știam. În ultima perioadă nu a mai venit la noi, își schimba telefoanele. Mai multe nu știu. În ce a putut să intre….Mie nu îmi plac scandalurile, nu are rost să vorbesc mai mult. Și-a schimbat telefoanele, nu a mai venit la noi. N-a mai venit la noi de vreo 2 ani și ceva. Este adevărat, în urmă cu ani de zile am avut discuții cu ea despre droguri. Ea avea viitor frumos cu noi, suntem o familie serioasă”, a spus tatăl victimei.