În aceste condiții, Regina Elisabeta își îndreaptă din nou atenția către Prințul Andrew, care nu a vrut să colaboreze cu autoritățile în investigația legată de Jeffrey Epstein.

Reamintim că Prințul Andrew este acuzat de sex cu minore, deși a promis prin intermediul biroului de presă de la Palatul Buckingham va colabora cu autoritățile.

Ca atare, Regina și Prințul Charles au ales să facă o întâlnire de urgență.

„Amândoi au sperat ca imaginea Ducelui de York să fie reabilitată în spațiul public, însă în acest moment pare puțin probabil ca asta să se întâmple”, susține o sursă a Casei Regale.

În timp ce presa, procurorii și agenții FBI au declarat că i-au contact pe avocații Prințului Andrew și „acesta nu a cooperat deloc”, Ducele de York a dat de înțeles că acest lucru este complet neadevărat.

„Ducele este mai mult decât fericit să vorbească cu agenții FBI, însă nu a fost contactat până acum. El este nervos din cauza modului în care este prezentat în presă”, susțin apropiații Casei Regale.

Prințul Andrew a fost forțat să se retragă din viața publică după ce el a fost acuzat că a făcut sex cu minore, acuzații pe care acesta le-a negat, potrivit dcnews.ro

Te-ar putea interesa și: