Evenimentul Zilei > Actualitate > CRITICI fără PRECEDENT, de la „Procuror”: „A ajuns să ne conducă un propagandist al SRI-ului. Acest propagandist prăduitor şi turnător”
CRITICI fără PRECEDENT, de la „Procuror”: „A ajuns să ne conducă un propagandist al SRI-ului. Acest propagandist prăduitor şi turnător”

CRITICI fără PRECEDENT, de la „Procuror”: „A ajuns să ne conducă un propagandist al SRI-ului. Acest propagandist prăduitor şi turnător”

Cornel Dinu, fost selecționer al echipei naționale, a lansat critici foarte dure la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Cornel Dinu a vorbit despre partida dintre România și Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial, și i-a luat în colimator pe Răzvan Burleanu, președintele FRF, dar și pe selecționerul Christoph Daum. „Procurorul” a spus că tehnicianul german ar trebui să fie trimis acasă, după acest rezultat, iar despre șeful de la „Casa Fotbalului” a afirmat că este propagandist.

„A ajuns să ne conducă un propagandist al SRI-ului, care îl perie pe acest neamţ, explicându-ne ce planuri a făcut în sufragerie. Acest propagandist prăduitor şi turnător a venit în mijlocul fotbalului şi îl distruge. Nu există un plan coerent de atragere de fonduri sau de dezvoltare. Acest Munchausen din filmele cu armata germană care lua şuturi în fund de la marea armată învingătoare Roşie. Cel puţin 4 jucători nu aveau ce să caute la naţională. Selecţia a fost făcută prost, iar pregătirea partidă asemenea.„Am considerat că de data aceasta s-au întâlnit muncitorii cu ucenicii fotbalului. Danemarca mi-a amintit de echipa pe care o întâlneam în 1970-80 şi căreia îi dădeam 3 sau 4-0. Noi am fost ucenici conduşi prost. Acest neamţ care nu are nicio treabă cu rigorile fotbalului german a spus înainte de meci că vom ataca şi când nu vom avea mingea. Dacă ai o urmă de bun simţ, după ce s-a întâmplat la meci, îl trimiţi acasă”, a spus Dinu la Digi Sport.