Evenimentul Zilei > Actualitate > CRITICI DURE: „La Steaua e vorba despre lipsă de valoare. Joacă în lateral și nu mai vezi goluri și șuturi la poartă”
CRITICI DURE: „La Steaua e vorba despre lipsă de valoare. Joacă în lateral și nu mai vezi goluri și șuturi la poartă”

CRITICI DURE: „La Steaua e vorba despre lipsă de valoare. Joacă în lateral și nu mai vezi goluri și șuturi la poartă”

Liță Dumitru a analizat jocul practicat de Steaua și a spus că „roș-albaștrii” evoluează fără perspective, cu pase în lateral, care plictisesc spectatorii.

Steaua s-a impus în jocul disputat cu ACS Poli Timișoara (scor 1-0), dar jocul „roș-albaștrilor” a suferit din nou. Fost mare jucător al echipei „militare”, Liță Dumitru a explicat trupa lui Laurențiu Reghecampf nu are valoare, iar spectatorii nu mai vin la stadion pentru că nu au ce să vadă.

„La Steaua e vorba despre lipsă de valoare. Joacă în lateral și nu mai vezi goluri și șuturi la poartă. Probabil că dacă ar fi câștigat alte meciuri și jucau frumos, ar fi venit oamenii la stadion. În plus, Steaua are și un lot slab. Are un singur fundaș central, pe Tamaș. Toșca nu e fundaș central. Și la mijloc sunt probleme. Pintilii și Bourceanu au o vârstă înaintată și Steaua trebuia să țină cont de asta când s-au făcut transferuri. Ei doi joacă pentru că nu sunt alții. Moke e nevoit să joace fundaș central", a spus Liță Dumitru la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: