Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristiano RONALDO, lovit de un nou ZVON că ar fi GAY! O cunoscută CÂNTĂREAŢĂ susţine că sunt doar „prietene” şi NEAGĂ o posibilă RELAŢIE cu portughezul
Cristiano RONALDO, lovit de un nou ZVON că ar fi GAY! O cunoscută CÂNTĂREAŢĂ susţine că sunt doar „prietene” şi NEAGĂ o posibilă RELAŢIE cu portughezul

Cristiano RONALDO, lovit de un nou ZVON că ar fi GAY! O cunoscută CÂNTĂREAŢĂ susţine că sunt doar „prietene” şi NEAGĂ o posibilă RELAŢIE cu portughezul

După o relaţie de aproape cinci ani cu rusoaica Irina Shayk, apar tot mai multe zvonuri cum că portughezul Cristiano Ronaldo ar fi gay.

Cel mai bine cotat fotbalist al lumii, alături de Lionel Messi, cu venituri anule de aproape 100 de milioane de euro, Ronaldo pare să nu-şi găsească liniştea în braţele niciunei femei. 

Ultima speculaţie a presei internaţionale îl arunca pe fotbalistul de la Real Madrid în braţele unei cunoscute actriţe şi cântăreţe cu origini mexicane, Eiza Gonzalez Reyna, în vârstă de 26 de ani. 

Eiza a deminţit zvonurile şi a declarat că nu are nicio aventură amoroasă cu Ronaldo, susţinând că sunt "prietene". 

"Eu nu sunt iubita lui Ronaldo. Eu și Cristiano suntem prietene", a transmis frumoasa actriţă. 

Aceste declaraţii vin după ce cunoscuta cântăreaţă Rihanna declara în anul 2013, după ce brazilianul a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apăreau împreună, că nu au o relaţie şi că are "mulţi prieteni gay". 

"Am mulţi prieteni gay şi sunt o susţinătoare a diversităţii sexuale", a afirmat cântăreaţa din Barbados pe vremea când Ronaldo era în culmea fericirii alături de Irina Shayk

După despărţirea de frumoasa rusoaică de la începutul anului 2015, în presa internaţională au apărut tot mai multe zvonuri că Ronaldo şi-ar fi schimbat orientarea sexuală şi ar avea o relaţie cu kick-boxerul Badr Hari, pe care îl vizita frecvent în Maroc. 

În decembrie 2015, Ronaldo a postat pe o reţea de socializare imagini în care apare în ipostaze provocatoare alături de Badr Hari, imaginile fiind însoţite de texte precum "proaspăt căsătoriţi". 

Totodată, în 2010, Cristiano Ronaldo a afirmat, după legalizarea căsătoriilor gay în Portugalia, că trebuie respectată alegerea fiecăruia cu privire la viaţa sexuală.

"Trebuie să respectăm alegerea fiecăruia. Toți avem drepturi și responsabilități", a fost declaraţia fotbalistului.